Šta je novo?

Mem. klok - do koliko

063

Čuven
Učlanjen(a)
22.11.2002
Poena
620
Imam graficku MSI gf440 SE (spec izdanje :) ) i neke igre mi rade super a neke seckaju-Battlefield 1942 npr. pa sam pomerio memory clock sa 405 (default) na 500 . U ovom slucaju radi sve ko zmaj...
E sad me zanima da li ova operacija moze lose (ne daj boze pogubno) da deluje na graficku kartu ili na nesto drugo. Bio bih jako zahvalan ako bi neko mogao da pomogne oko ovog pitanja.

hvala ynapred!

Pa to zavisi od vise faktora. Tipa kolika ti je brzina memorije, i kaliko je dugo drzis na tom setovanju. Ja sam moju proslu karticu bacio u vecna lovista, zbog memorije (All in wonder Radeon) Ufff kada se setim muka me spopadne... So be careful :wave;

063 je napisao(la):
Imam graficku MSI gf440 SE (spec izdanje :) ) i neke igre mi rade super a neke seckaju-Battlefield 1942 npr. pa sam pomerio memory clock sa 405 (default) na 500 . U ovom slucaju radi sve ko zmaj...
E sad me zanima da li ova operacija moze lose (ne daj boze pogubno) da deluje na graficku kartu ili na nesto drugo. Bio bih jako zahvalan ako bi neko mogao da pomogne oko ovog pitanja.

hvala ynapred!

Samo cepaj i mirno spavaj, nemoj da te boli glava. Ako nemas nikakve artifakte po ekranu, sve je kako treba. type;

OK hvala vam probacu pa sta mu bog da !,)

Ok probaj, ali obrati paznju sta ti je Aca rekao, ne bi trebalo da imas artifakte, to vec nece da valja.:wave;

Vrh Dno