Šta je novo?

Melodije za A800

BokyPP

Čuven
Učlanjen(a)
04.01.2002
Poena
609
Ljudi dajte mi neki sajt sa polifonim melodijama za a 800 da mogu preko WAP -a da download - ujem melodiju...

ali da ima stvari kao sto su metallica,50cent,darude itd...

BokyPP je napisao(la):
Ljudi dajte mi neki sajt sa polifonim melodijama za a 800 da mogu preko WAP -a da download - ujem melodiju...

ali da ima stvari kao sto su metallica,50cent,darude itd...

Shta bi, nisi uspeo kabl na nadjes?

pa mozes besplatno na samsung funclubu preko wap-a, jedino to znam.

pozdrav

manicic je napisao(la):
...

Shta bi, nisi uspeo kabl na nadjes?

pa mozes besplatno na samsung funclubu preko wap-a, jedino to znam.

pozdrav

Ma smarao sam se neko vreme sa kablom oni su mi dali sve modele i nije radilo pa su mi vratili pare a mene mrzi jos da se cimam...Pa jurim nesto preko wap-a...

Znao sam za taj sajt ali tamo nema nikakvih modernijih i boljih melodija... :cuss:

BokyPP je napisao(la):
...

Ma smarao sam se neko vreme sa kablom oni su mi dali sve modele i nije radilo pa su mi vratili pare a mene mrzi jos da se cimam...Pa jurim nesto preko wap-a...

Znao sam za taj sajt ali tamo nema nikakvih modernijih i boljih melodija... :cuss:

Probaj kod ovog lika za kabl.
Samsung R2x0/T100/A800 data kabl, fabrički, novo - 15 EUR!
Kontakt:
063/770-29-29
[email protected]

pozdrav

ja sam skinuo neku arhivu sa 28mb polifonih melodija za mobilne telefone... ako vas zanima, mogu da lupim jedan dir pa da posaljem spisak

Naravno da nas intereuje :D
ako su za a800/t100

pozdrav Milos

Pa gde je taj dir ... jel ima tu i za t300 nesto

manicic je napisao(la):
...

Probaj kod ovog lika za kabl.
Samsung R2x0/T100/A800 data kabl, fabrički, novo - 15 EUR!
Kontakt:
063/770-29-29
[email protected]

pozdrav

Zvao sam ovog lika za kabl i kaze da nema vise oreginal kablova i da ne zna kada ce ih dobiti ali da ce mozda dobiti pravljene...Da li znas jos nekog ko se bavi prodajom ovih kablova...

Sime je napisao(la):
...

Zvao sam ovog lika za kabl i kaze da nema vise oreginal kablova i da ne zna kada ce ih dobiti ali da ce mozda dobiti pravljene...Da li znas jos nekog ko se bavi prodajom ovih kablova...

Ne znam vishe nikog. Ni pravljeni nije losh (trebao bi biti jeftiniji) - samo da radi :wave;

Miroslav je napisao(la):
ja sam skinuo neku arhivu sa 28mb polifonih melodija za mobilne telefone... ako vas zanima, mogu da lupim jedan dir pa da posaljem spisak

Imam i ja tu arhivu sa melodijam, to su koliko se secam sve midi fajlovi.

Poz. Bane ,)

A može li IRDA da resi problem? Ima li A800 IC port?

ma nema taj a800 ama bas nista....jel tako???

Nazad
Vrh Dno