Šta je novo?

Meizu m3 Note

Sale83

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2012
Poena
495
Predstavljen je Meizu m3 Note
http://www.gsmarena.com/the_meizu_m3_note_is_now_official-news-17638.php

Dakle dolazi u dve verzije, sa 2 i 3 giga rama i pojačanom baterijom od 4100mah.Tu je i podmlađeni procesor mtk helio p10. Ubacili su i otisak prsta.Ostalo je manje više isto kao kod meizu m2 note.
Dolazi sa 5.1 androidom,što je malo njah...ali nije ni bitno,ako se pokaže dobar kao prethodnik.

Evo ubrzane prezentacije

Meizu-m3-note1.jpg

Najbitnije su cene, dakle ostaju u nivou m2 note...tako da jedva čekamo da se pojave ovde.[emoji1]

Poslednja izmena:
Mogli su da stave Helio X10 :)

Sviđa mi se. Ako iskrsne dobra cena za par meseci, mogu da zamenim M1Note ovim.

A jos je dobro sto je Meizu uzeo telenor,tako da se iskreno nadam da ce stici kod njih :D

Sve ok, ali 5.1 na novom modelu ne razumem. Šteta. Inače, odličan uredjaj. M2 note je neopravdano zapostavljen zbog sporijeg procesora. Na telefonu je sve bilo za 10.

Ohoho, metalno kuciste. Nice!

Jako dobar telefon za oko 150e. 3gb varijanta ce biti malo skuplji. Bice mozda i najbolja kupovina ispod 200e

Eh sad, vrijedi li prodati M2 Note i dodati za ovo?

I da, nervira me što svaki, ali svaki put sve više i više liči na iPhone. Dosta je bilo, znam da im je to ideologija, ali pretjeruju.

Pa šta očekuješ od kineza? Pa oni nemaju pojma o dizajnu niti imaju dizajnere, zato i kopiraju sve što stignu.. Mračno će doba biti ako oni zavladaju u industriji i ne bude nikoga osim njih.. Tu inovacije nema..

Vredi svakako. Bolja baterija, bolja izrada, fingerprint senzor. Samo dok sfigne kod nas i dok se cene stabilizuju za par meseci

Pa šta očekuješ od kineza? Pa oni nemaju pojma o dizajnu niti imaju dizajnere, zato i kopiraju sve što stignu.. Mračno će doba biti ako oni zavladaju u industriji i ne bude nikoga osim njih.. Tu inovacije nema..

Pa ne očekujem da naprave neku inovaciju posebnu, ali i ovo je presmiješno, iskopirati nešto od glave do pete. Sreća pa su dobri telefoni toliko da im ne mogu uzeti to previše za loše.

Eh sad, vrijedi li prodati M2 Note i dodati za ovo?

I da, nervira me što svaki, ali svaki put sve više i više liči na iPhone. Dosta je bilo, znam da im je to ideologija, ali pretjeruju.
Mislim da ne vredi, nije nikakav osetan upgrade, s obzirom da ce i ovaj doci sa 5.1.Medjutim opet jeste jeftin, mozes ga uzeti kad hoces, ali nece se dobiti nista spektakularno bolje, ekran je isti, senzori i kamere isti.Baterija jeste jaca, ali i proc radi na visem taktu, tako da ocekujem skoro pa isti rad baterije.
Jedino ko uzima nov, pa da izabere m3 umesto m2, jer je sad svez na trzistu.
Suvuse kratak razmak izmedju modela, pa su i razlike jako male.

A sto se izgleda tice pa...sto je najsmesnije, ajfon je upravo onomad preuzeo koncept dizajna od Meizua za svoje sestice i onaj c model.[emoji1] Vise mi, da kazem, smeta sto ga kopira u izgledu softvera, mada se to lako sredi.

A fingerprint i metal build?
Nije baš da nije pomak, baterija će sigurno biti bolja (ja sam na note2 izvlačio 5h SOT bez problema, i dva dana up time). A i sigurno će dobiti MM, mada verujem da će i note2

Sad mozda padne i cena note 2 sto bi bilo pozitivno :) Ako ga i dalje proizvode.

Lupio si i ostao živ.....

Poslednja izmena:
Prijatelj ne mogu da ti budem jer te ni ne poznajem..

Vrh Dno