Šta je novo?

Mehanicke Tastature

Ona resin što je Alex sklopio, iako je resin mnogo stabilniji materijal u odnosu na drvo, vrlo jasno da je otvor za plate nakrivljen pa samim tim je skopljena tastatura nakrivljena. Ona walnut mnogo manje, zavisi šta te zapadne. Neki modeli sigurno bolje podnose vlagu i preciznije izrade budu na kraju, neki drugi ispadnu manje idealni.
razlika je samo sto je ono kod njega prototip, a ti si dobio production model gde toga ne sme da bude :)

Тренутно користим ову тастатуру. И заиста сам одушевљен и нисам баш овако очекивао, уз то најмање је до сада користи за гејминг. Црвени прекидачи су и препорука од ђене.

Пре неких годину дана ми је препоручена овде ajazz ak992 са црвеним свичевима, и ево и даље као првог дана, одлична препорука, хвала оном ко ме је усрећио.
Девојка тражи нешто слично, па сада купујем за њу, или ћу ја прећи на нешто још боље, видећемо.
Тешко се баш налази та тастатура на алију, јел изашло нешто слично скорије, нисам баш у току. 50ак евра, црвени или слични свичеви, нумеричка тастатура, мало размака између њих и остатка тастатуре.
Изразила је жељу за округлим типкама, али нешто сумњам да има иоле нешто корисно, механички, мада ко зна, ви свакако више од мене.

Поздрав!

Пре неких годину дана ми је препоручена овде ajazz ak992 са црвеним свичевима, и ево и даље као првог дана, одлична препорука, хвала оном ко ме је усрећио.
Девојка тражи нешто слично, па сада купујем за њу, или ћу ја прећи на нешто још боље, видећемо.
Тешко се баш налази та тастатура на алију, јел изашло нешто слично скорије, нисам баш у току. 50ак евра, црвени или слични свичеви, нумеричка тастатура, мало размака између њих и остатка тастатуре.
Изразила је жељу за округлим типкама, али нешто сумњам да има иоле нешто корисно, механички, мада ко зна, ви свакако више од мене.

Поздрав!
ak992 u retro white boji na Temu 4860din, crveni switchevi

ak992 u retro white boji na Temu 4860din, crveni switchevi
Видео сам, али сам заборавио да нагласим да је потребна бежична тастатура.
Једино тако нешто на алију, за око 7к се може ископати ак992.

Imam, nemam previse iskustava sa mehanickim tastaturama. Prilicno visoka, ja imam velike sake i to mi je maksimum prijatne visine. Meni se zvuk i osecaj u kucanju bas svidja(brown). Ono smo mi nedostaje su shine-trough keycaps. Ima brdo nekog osvetljenja ali sve je to sa strane, vise za ukras nego sto je bilo kako funkcionalno pa sam ga potpuno ugasio. Koristim je na Mac-u pa sam morao da se zezam sa remapiranjem Fn dugmica, ne pomaze samo da stavis switch na Mac. Baterija traje sasvim solidno, punim je retko a koristim je za posao, dakle radi barem 8h danas. Svidja mi se osecaj kad dodirujes dugmice, dobra je plastika ali bi trejdovao to za "svetleca" slova :) Pitaj sve sto te zanima, ako sam nesto promasio.

To su ti, potpuno isti. Naručih i ja još jedne :D
Jedina razlika je što je prvi set koji sam naručio 160 kapica, ovaj je 142.
Stigli u kesi ili kutiji?

U kutiji, i ja sam dobio 160.
Evo kako to stigne(u većini slotova su stari keycapovi jer nemam za njih kutiju).
Plastike budu na 3 "sprata" u kartonskoj kutiji jedni na drugima i neki foam izmeðu.
Baš sam i BOW varijantu odnosno bele naručio.

EDIT: Vidim sada kada se biraju boje da za svaku varijantu na slici u gornjem levom uglu piše da li dolazi 161 ili 142 komada, za ove rome je stiglo 161 baš kao što i piše na slici iako u naslovu oglasa stoji 142...

Prilozi

• IMG_2300.jpeg
    IMG_2300.jpeg
    349 KB · Pregleda: 21
Poslednja izmena:

Nazad
Vrh Dno