Šta je novo?

Periferni uređaji Mehanicka tastature

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

athlon87

Slavan
Učlanjen(a)
10.11.2010
Poena
215
Da li ima nesto bolje od Keychron K5 Pro u cenovnom rangu do 15 000din? Bitno da je mehanicka, slim i wireless.

Slabo kod nas, jedino ako bi iz Kine poručivao. Ja sam kupio nedavno K10 pro, nije mi se čekalo, a i trebao mi račun pre svega...

Ne postoji. Samo inostranstvo.

pozdrav,dajte neku konkretnu preporuku sa aliexpresa ili temua za mehanicku rgb nesto najjeftinije a ok...20-30e max
nece se koristiti za game

pa ne koriste se mehanicke tastature za game, koriste se da se kuca na njima, gaming je samo deo za sta sve moze da se koristi.
ja inace nikada ne bih gledao da kupujem najjeftnije stvari koje mi sluze za input/output na racunaru (mis, tastatura, monitor, zvuk)

pa ne koriste se mehanicke tastature za game, koriste se da se kuca na njima, gaming je samo deo za sta sve moze da se koristi.
ja inace nikada ne bih gledao da kupujem najjeftnije stvari koje mi sluze za input/output na racunaru (mis, tastatura, monitor, zvuk)
a znam da sve sto je jeftino nije naj naj,ipak sam mislio da uzmem nesto drugacije od sadasnje obicne tastature...kapiram da kod nas za 50-60e ima,a kod kineza barem upola....

Nazad
Vrh Dno