Šta je novo?

Meet Sandy....

Tebraaa!
Pa ovo ima samo u amerikama!
A ova baba garantovano zgrce hiljade i hiljade shushkavaca!!

Koliko ja razumem ova bakica objasanjava ljudima kako da koriste nove tehnologije na lak i jednostavan nacin. Hm. Weird :)

Prvo sam pomislio da je neki od onih "mature ladies" sajtova, ali je i ovo isto tako (ako ne i vise) weird :D

Pa to je i fora bila :) Da ljudi pomisle svasta i da odu tamo i da se zgranu....

Ja imam drugaricu, amerikanku, kojoj keva od ~65 godina sredjuje komp, instalira Windows, Office, driver-e i sl.
Zena je isla na one kurseve, sto se dzabaka odrzavaju kod njih, u njihovim "comunitiy centrima" nesto kao dom kuluture kod nas.

Svako moze da se prijavi da drzi neki kurs, sve je dzabe, naravno, mogu da te doniraju ako hoce ljudi, ali poenta je da ljudi jedni drugima pomazu i prenose znanje.

E sada, to zaista pomaze, jer je zena od frizerke postala "ekspert" za kompove... Cak je "pocela" mene da "uci" ali sam joj oprostio... :)
Mada, zaista nema nikakvih problema i sl..

Sada je otisla u radnju, i kupila delove, kao kod nas babe kad kupuju zvake i cokoladu unucima, pa joj je sastavila A64 3200+ konfiguraciju, sa ovim novim Atijem X 800 i 1Gb DDR-a valjda, a devojka niti igra igrice, niti joj to treba, samo mail-ove pise, ide na net i chatuje....
Ali ova hoce da joj sastavi dobar komp, i to ti je, a para ima...

testthenext je napisao(la):
Sada je otisla u radnju, i kupila delove, kao kod nas babe kad kupuju zvake i cokoladu unucima, pa joj je sastavila A64 3200+ konfiguraciju, sa ovim novim Atijem X 800 i 1Gb DDR-a valjda, a devojka niti igra igrice, niti joj to treba, samo mail-ove pise, ide na net i chatuje....
Ali ova hoce da joj sastavi dobar komp, i to ti je, a para ima...
This is fucking mindblowing!!! :lupko:

Aponen je napisao(la):
A Vi se mladicu razumete i u te stvari?!? :p ;)

Pa izlecu svakakvi pop-upovi kada surfujes po netu, a i svi znamo da ima svega i svacega, bilo to degutantno ili prijemcljivo.

Nevezano za to, ali ne vidim nista lose oko ove bakice. Ona nudi odredjene usluge i ako ima musterije to je super. Svi srecni i zadovoljni. Bakica dobije honorar, musterija informacije, a drzava porez. To mu dodje kao neki vid konsaltinga. Nazalost kod nas to slicno radi Zarko Radosavljevic :bottle: Evo ja vise verujem ovoj bakici nego onom liku iz Bisera ;)

Ne znam zasto ali meni u toj prici ama bas nista nije cudno. Ok zena se skolovala i sada radi. I na onom sajtu imam osecaj da je predstavljena kao nesto senzacionalno, verovatno tako privlaci musterije. Ako neko ponudi kvalitetnu uslugu sto se mene tice neka bude i nosorog dobio bi moje poverenje.

Vrh Dno