da li neko ima iskustva sa laptopovima MEDION, mane vrline?
ja iskreno ne bih gledao marku, samo hardver i garanciju. ako dva laptopa imaju identičnu hardversku postavku i isto trajanje garancije, a jedan košta 2000eur jer je dell recimo, a drugi 1500eur jer je šljcvč marka, pre bih uzeo ovaj drugi. ni izgled me ne zanima, evo kupio sam užasno ružan laptop jer mi je hardverski apsolutno odgovarao.
ja iskreno ne bih gledao marku, samo hardver i garanciju. ako dva laptopa imaju identičnu hardversku postavku i isto trajanje garancije, a jedan košta 2000eur jer je dell recimo, a drugi 1500eur jer je šljcvč marka, pre bih uzeo ovaj drugi. ni izgled me ne zanima, evo kupio sam užasno ružan laptop jer mi je hardverski apsolutno odgovarao.
generalno pada cena tehnike sve, upravo zbog povecane proizvodnje, nocna ilegalna smena, mali zuti kinezi ne spavaju, nego prave tv, kompjutere, i ostalu tehniku celu noc!
Vidi vidi shta se poznaje a ne poznaje se razlika u svetu Mac-a ?
Zanimljivo.
... nije laptop napravljen da se drži u krilu, u krevetu, na stolici, nego na stolu, a mali je da bi mogao da gaponeseš sa sobom sa stola na sto, ne iz kreveta u krevet...
samo ga ti ušuškaj u krevet, igraj crysis i pomoli se bogu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari