Šta je novo?

Mediji za rezanje

Celt

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2002
Poena
619
Koji CD-R mediji za rezanje na brzinama do 40x trenutno imaju najbolji odnos cena-kvalitet i isto pitanje za CD-RW medije?

Ajde bar preporuka za neke medije koji su pristojne cene a imaju kakav takav kvalitet i trajnost podataka i citljivi su na svakom citacu.
Hvala unapred
Pozdrav!

Ja sam uzeo nekoliko Princo 48x i mogu reci da su odlicni...

Pozdrav :)

Celt je napisao(la):
Koji CD-R mediji za rezanje na brzinama do 40x trenutno imaju najbolji odnos cena-kvalitet i isto pitanje za CD-RW medije?

Moze i verbatim,TDK,Princo ma moze sve!

Gde mogu da se nadju Princo 48X i pokojoj ceni (naravno najniza cena:D ) i da li dolaze sa plasticnom kutijom ili bez?

Pozdrav!

Ja sam već postovao ovde na forumu, da sam imao problema sa Verbatim Crystal Super Azo 40x. Nareže se sve lepo i brzo, ali nekoliko čitača je jedva čitalo te diskove (ipak ih je čitalo, ali sa dosta problema). Rezač je LG 32x i na njemu sam rezao TDK, Princo i druge NoName diskove bez ikakvih problema, tako da nije problem do rezača. Moguće da su meni baš zapali neki loši primerci, ali kupio sam jednu kutiju i svih 10 diskova su bili loši.

Celt je napisao(la):
Gde mogu da se nadju Princo 48X i pokojoj ceni (naravno najniza cena:D ) i da li dolaze sa plasticnom kutijom ili bez?

Pozdrav!

Kod Sinise :)
Da nebi pravio reklamu, ostavi mail pa cu ti dati info. Mozes da biras da li ces bez gaca :), u kesici, slim kutiji...

Omnik posalji mi info o diskovima na private message!

Celt je napisao(la):
Omnik posalji mi info o diskovima na private message!

This user's mailbox is currently full, and cannot be sent any messages until it is cleaned out. An email has been sent notifying the user of this. Please try your request at a later time. :p

Daj ti lepo e-mail ili cesce brisi poruke :D

Ajde posalji i meni, da vidim jel taj lik jeftiniji od Slobodana...

To deluje kao prilicno dobra cena... uzmi par komada pa isprobaj...

Vrh Dno