Šta je novo?

Media server (Plex+Sonarr+Radarr+Filebot+Jackett)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
17.11.2007
Poena
320
Zelja mi je da iskombinujem gore pomenute programe i napravim "kucni" netflix. Ne toliko zbog toga sto mi se pravi ne placa, koliko zbog toga sto me nervira spamovanje glupostima koje me ne zanimaju na istom..elem da ne filozofiram, stigao sam do:

1. Utorrent + AMC filebot skripta sljakaju full - sve se razvrstava i sortira u zasebne foldere. Jako zgodna stvar kod AMC skripte je sto sama razlikuje filmove od serija.
2. Sonarr i Radarr takodje namesteni i povezani sa uTorrentom i Jackettom.
3. Registrovan na Zamundi i IPT

Gde je zapelo? Pa..

1. Ovakav setup, iako izgleda jako lepo, pravi duplikate fajlova. Da cuvam sve duplo nema smisla. Da brisem torrentovane fajlove, nije ok prema zajednici (a i popicu ban na privatnim trackerima).
2. Sonnar i Radarr generalno povlace nove torrente ali ponekad zatrokiraju. Recimo neke naslove hoce da povuku sa javnih torrenta ali ne i sa privatnih, iako ih Jackett tamo nalazi. Gde gresim?I zamundu i IPT sam dodao kao torznab preko jacketta.

Znaci sta bih ja u stvari hteo? - Pa da nekako zadrzim automatizaciju AMC skripte ali izbegnem duplikate i nastavim da seed-ujem i nakon razvrstavanja fajlova po flex folderima.

Izvinjavam se ukoliko je post konfuzan. Pocetnicima ce biti sigurno, ali verujem da je ljudima koji ovo vec imaju/koriste jasno sta hocu :guitar:

Ja sam vec uspeo da popijem temp ban na Iptorrentu za manje od 24h zbog toga. Elem mislim da imam resenje. Testiram za vikend i sastavicu neki tutorial [emoji4]

U principu sam u amc kodu koji kopiras u Run modul uTorrenta umesto “—action copy” samo stavio “—action hardlink”. Ovo bi trebalo da ti cuva i stari i novi fajl pod razlicitim imenima ali poziva samo jednu lokaciju na HDD. Npr od torrenta “a” koji ima 5gb, amc tebi pravi fajl “b” i poziva istih tih 5gb (oba fajla zauzimaju samo 5gb ukupno). Medjutim kada udjes u fajl “a” i fajl “b” oba prijavljuju po 5gb zbog cega i hocu da istestiram malo i vidim postoji li duplo zauzece prostora.

P.s. nije off naravno. I poenta je da iscackam ovo i na kraju napravim noob friendly tutorial.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno