Šta je novo?

media plus kablovski internet utisci ???

raindog

Čuven
Učlanjen(a)
08.10.2002
Poena
649
da li neko uveo media plus kablovski net u ns? iteresuje me kako radi

nije valjda da nema niko

Moj je drug uveo kablovski net i 100MB koliko mu je kvota otislo mu je za 2 dana iako je bio samo par sati na netu i to samo surfovao, sto znaci da mu je vecina paketa otisla bez njegove kontrole. Naravno da se zalio ali oni samo slezu ramenima i kazu plati pa cemo te ukljuciti ponovo. Jedino je resenje flat rate. Ili te mozda zainteresuje wireless?
Link: http://www.nsmreza.co.sr/

N.E.X. je napisao(la):
Moj je drug uveo kablovski net i 100MB koliko mu je kvota otislo mu je za 2 dana iako je bio samo par sati na netu i to samo surfovao, sto znaci da mu je vecina paketa otisla bez njegove kontrole. Naravno da se zalio ali oni samo slezu ramenima i kazu plati pa cemo te ukljuciti ponovo. Jedino je resenje flat rate. Ili te mozda zainteresuje wireless?
Link: http://www.nsmreza.co.sr/

da samo sto nsmreza ne nudi internet... a i nemam uslova da se priljucim jer sam na limanu 3 a i okrenut sam prema dunavu u narodnog fronta 55 tj ne vidim kule na limanu 4, a razdaljina izmedju kompa i kuhinjskog prozora koji vidi kulu je vise od 10m a da kupujem dodatnu masinu za to mi se ne isplati ....

pa verovatno je ceo dan otvarao neke zahtevne sajtove... ajde pitaj druga ako ti nije frka da li su mu se stranice brzo otvarale ili se to sve vuce kao na staroj centrali koju imam na limanu, jer mi se onda ne isplati da placam net posto preko faxa imam 3 sata na dan za dz

NSmreza ima net na AP Novo Naselje, za nekoliko dana bice i kroz AP Pariske Komune. Sto se tice prijatelja, tih par sat je citao novine na net-u pa ti vidi koliko to moze biti zahtevno. Vec se vodila rasprava na tu temu na bench-u jer su i drugi imali slicne probleme sa kablovskim netom. Ali postoje i neke dobre strane. Recimo NSCableNet provajder nudi flat rate 4500 din za 64kb ali ne ogranicava ti brzinu tako da ona ide do 256kb; razlog je verovatno mali broj korisnika. SBB provajder koliko znam jos nema flat ali bice uskoro.

e za ovaj lopovluk nisam znao hvala na info

Zaboravljate da flat rate je granicen brzinom i to max oko 40GB prevuces za mesec ako se ne varam sa 128k ili bese 64k..Ma prevara je za te pare ici na kablovsku 12€ 200MB za 2 meseca? A prodavac ni ne zna sta prodaje! Pitam ga za neke detalje odma' se pogube u media plusu...

Ja sam uveo kabloski net. Sta znam, bolje je mnogo od dialup-a ali ima i monenata kada neradi bas najbolje (obicno 0d 17-19h) inace radi OK.
Za surfovanje i nije tako malo 200MB kako sam ja pomislio u pocetku ali je zaista to bedna kvota. Kazu da ce od Nove godine uvesti Flat-rate za nekih 1200 na 64K. Deluje mi primaljivo. Sve u svemu moja je preporuka da ko moze da plati ( a realno to je neka cifra koju sam i trosio na Eunetu preko dial up-a i stalno na frku surfovao) da proba, zaista Internet moze da se koristi na mnogo komotniji nacin. Po ceo dan citas novine i omiljene forume na benchmarku :D

Nazad
Vrh Dno