Šta je novo?

Media playback aborted greska kad hocu da gledam filmove putem Chrome na Smart tv.

Učlanjen(a)
13.10.2022
Poena
15
Imam vec neko vreme jedan problem.Imam EON smart tv.Preuzeo sam pretrazivac sa gugl prodavnice.Kada pokusas putem Chrome da pustim bilo koji film preko bilo kog sajta dobijam gresku koja je na slici.Pokusao sam sa vise pretrazivača ,nije pomoglo.Molim vas pomozite mi da nekako resim ovaj problem.player.jpg

EON Smart TV je aplikacija. koji konkretno TV je u pitanju? izgleda da na tom TV-u browser ne može da pušta (traženi) video 🤔 verovatno zbog kodeka

EON Smart TV je aplikacija. koji konkretno TV je u pitanju? izgleda da na tom TV-u browser ne može da pušta (traženi) video 🤔 verovatno zbog kodeka
Imam Vivax TV.Na njemu koristim EON Smart Tv Box.
Šta mogu da uradim povodom tog kodeka?
Minimum 30 brovsera iz plej prodavnice sam promenio i svaki daje istu gresku.

Ko jos gleda na Android boxu filmove i serije preko browsera? Vecina tih sajtova nije optimizovana za Android. Instaliraj Stremio i uzivaj.Imas temu o njemu pa pogledaj. Mozes i Kodi,ali on je malo komplikovan za podesavanja za pocetnike

Imam Vivax TV.Na njemu koristim EON Smart Tv Box.
znači, u pitanju je EON box a ne TV sa EON Smart aplikacijom. sada je jasnije
Šta mogu da uradim povodom tog kodeka?
ako kodek nije podržan, nije podržan i tu ništa ne može da se uradi. no, pitanje je da li je uopšte do kodeka. možda taj sajt gde hoćeš nešto da gledaš ne dozvoljava pristup određenim uređajima poput ovih box-eva.

Ko jos gleda na Android boxu filmove i serije preko browsera? Vecina tih sajtova nije optimizovana za Android. Instaliraj Stremio i uzivaj.Imas temu o njemu pa pogledaj. Mozes i Kodi,ali on je malo komplikovan za podesavanja za pocetnike
Hvala na ideji za stremio.
Imam samo pitanje.Posto se vecina filmova na stremiu preko torenta prikazuje,da li bi kao neko ko zivi u Srbiji trebao iz zakonskih razloga da koristim VPN dok gledam film?

tema za Stremio

Nazad
Vrh Dno