Šta je novo?

Medal of Honer za sva vremena

npetar

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2002
Poena
679
Pored Max Payna igra koja zasluzuje sve moje preporuke.Realnost je njena vrlina pa preporucujem da je svi oprobate....Pozdrav...(D)

Odavno smo je i probali i presli... verovatno ces za koji mesec da nam preporucis i Jedi Knight II ;)

Amon_Ra je napisao(la):
Odavno smo je i probali i presli... verovatno ces za koji mesec da nam preporucis i Jedi Knight II ;)

Amon Ra sedim spred monitora i smejem se

znam da bi ovoga mogla i diskusija da se povede, ali za mene to nije bas realna igra, i nije bash zbog toga dobra...svakako mi je treca misija (operation overlord) ostavila najveci utisak, i to verovatno zbog slicnost sa scenom iskrcavanja u Saving Private Ryan...A kvazi patriotski uvod da ne pominjem...pishe 'gini za drzhavu bez imalo mozga' samo tako...

Ux

Dobro, pa covek ju je tek sada odigrao... Pitam se samo kada ce Benchgirl da je zavrsi... :D :D :D

A ko ti je pa to ?
P.S. Trula je misija u Normandiji...toliko trula da se oseca na km...hrkk

Ne razumem zasto ljudi ostavljaju ovakve postove.Pa sta ako ste je odigrali?Sada ste neke face jel da!!!Uostalom ovaj thread koji sam ja zapoceo je za ljude koji nisu igrali ovu igru a ne za "vas"...I zasto uopste ljudi ostavljaju postove ne vezano za temu koja je navedena?Moderatori HELPPPPPPP....Pa ljudi ovde smo valjda da razmenjujemo iskustva a ne da se hvalisemo oko toga ko je kada i gde nabavio neku igru kao mala deca...
Toliko, za sada ,a ako neko zeli da razmeni jos koju rec,tu sam.Premda ce najverovatnije ova tema da bude zatvorena...;)

npetar je napisao(la):
Ne razumem zasto ljudi ostavljaju ovakve postove.Pa sta ako ste je odigrali?Sada ste neke face jel da!!!Uostalom ovaj thread koji sam ja zapoceo je za ljude koji nisu igrali ovu igru a ne za "vas"...I zasto uopste ljudi ostavljaju postove ne vezano za temu koja je navedena?Moderatori HELPPPPPPP....Pa ljudi ovde smo valjda da razmenjujemo iskustva a ne da se hvalisemo oko toga ko je kada i gde nabavio neku igru kao mala deca...
Toliko, za sada ,a ako neko zeli da razmeni jos koju rec,tu sam.Premda ce najverovatnije ova tema da bude zatvorena...;)

Ma ne, druze, pogreshno si shvatio. Nije bitno kada je ko odigrao igru nego zato shto je ovda bilo toliko postova o tome, pa je potpuno besmisleno diskutovati o tome. Ako ti treba help to je u redu. Izvini ako sam te ja neshto komentarom uvredio(D)

gladiac je napisao(la):
Izvini ako sam te ja neshto komentarom uvredio(D)

same goes to me...Nije varijanta pluvacihne samo usputni komentarna zadatu temu...

GANDALFE stvarno shta fali misiji u Normandiji :) ?

Hehehe, pa overlord misija je najbolja u cijeloj igrici ..
realno... cak i previse .... najbolje je kad se spustaju vrata transportnog camca i kad krenu da trece, prvi red pada pokosen rafalom ...
a i ginu kao muhe ... taman kako treba :)

a igra je odlicna ... mozda malo prekratko traje ... ne mozda nego meni sigurno .... brzo se predje... steta ;)

Toliko od mene ... :)

npetar je napisao(la):

Moderatori HELPPPP !!! Covek ne cita thradove i napada nas jer smo zavrsili igru i izdiskutovali sve u vezi nje jos pre 2 meseca :D
HEELLLPPPPPPPPP !!!!!;)
P.S. hvala ti na preporuci ctp;

Vrh Dno