Šta je novo?

Mech Commander 2 vs Mech Warrior 4?

][V][ATRIX™

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2001
Poena
679
Uzeo sam Mech Commandera 2... i posto nisam ranije igrao taj Mechovski serijal... puno mi se dopada igra. Sto bi se reklo, MC2 ima sve elemente sto bi jedna igra trebala da sadrzi... mislim na klasicnu video igricu... pucanje, igrivost....

Interesuje me kakav je Mech Warrior serijal i novi 4. deo?
Moze li da se gradi baza u MW4?
:wave;

baza ne moze da se gradi jer je MW simulacija voznje onih ogromih mechova... inache za svaku je preporuku sve shto ima 'Mech" u naslovu :)... btw 4. deo MW je ubedljivo najlakshi ...

Cao.
Samo sam na kratko probao MechComm I, misleci da je to isto sto i MechWarr ali nije!
Ako se ne varam u MC I (a verovatno ) i II ti upravljas timom mech-ova iz daljine, a sigurno znam da u MW 3 i 4 ti sedas u kokpit tih istih mech-ova.
Warrior serial je "klasicna"pucacina, tj ti sedas u mech i onda krece FX. Iz arsenala, koji se povecava tokom igre, ti biras mech-a za sebe i druge clanove tvog tima(kad pristignu).
Takodje biras motor, oklop, i naoruzanje. (mada te opcije mozes da ostavis na defaultu ako hoces)
Elem, sve misije su tipa kokni sve neprijateljske jedinice ili neku zgradu (najcesce) ili eventualno zastiti neke saveznicke jedinice
(ili zgrade :)).
Nema ama bash nikakvog gradjenja! Dakle ne mozes da pravis baze, a veoma cesto ces da rusis tudje!
Pozdrav,
Sasha

Nazad
Vrh Dno