Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Sta se desava sa mjenjacnicom? Imam dosta novcica tamo. Cim odem od kuce na par dana odma problemi. Novcici skacu a mjenjacnica na kojoj imam trecinu sredstava se zatvara.
Meni je bila najlepsa, najjednostavnija, najbolja za zaradu, e samo da me nisu zeznuli za mnc danas bi bio veliki, cekao sam ga na 0.003 a kupio na 0.0003. Povukao sam sta sam imao, odmah cim cu dozvolili, nisam imao problema. Ako proradi ponovo vracam se, ali sa malom svotom, ako je budem imao uopste 🙂
Real Solid je puko sa mozgom taj dan i odlucio da zatvori radnju... Previse je problema sa deposit/whitdraw imala prethodnih dana a covek ne voli da pise mailove i resava gluposti pa mu puko film. Inace taj dan sam ja samo mu poslao 6 mailova jer su mi se redjali problem za problemom. Oko 14btc su mi visila u vazduhu u 3 transakcije... Dobio je taj dan preko 200 mailova i onda mu je WDC wallet oborio server... To je prelilo casu,
Ma Real Solid, je ili jako pametan prevarant koji glumi labilnu licnost, ili je realno labilan.....
U oba slucaja ludost je rizikovat sa njim......
Njegovi izgovori su smesni i ko mu veruje i zali ga, zasluzuje da bude opljacka.... ne kazem da BTC-e nemoze da uradi isto, ali R.S. je smejurija od coveka, obraz ko djon, ego manijaka. itd...
Nema sta da se kaze, covek je lud i labilan,ogroman ego, ponos itd. Kad se na to napakuje inteligencija i pamet dobijas opis svakog vaznijeg i uticajnijeg coveka u istoriji. Mislim da prevarant nije, ali manipulant i pohlepan jeste. E sad njegova pohlepa nije tolika da se zadovolji sa 60-100miliona $ , vec covek ima bolesnu ambiciju da zaradi milijarde! Ali pre svega da oko sebe ima sledbenike koji ce ga uzdizati u nebo, sto mu je vaznije mislim cak i od $.