Šta je novo?

MB Asus P5PL2

corttex

Slavan
Učlanjen(a)
09.04.2005
Poena
309
Problem je sto ova ploca vidi HDD WD2500JS SATA samo u nekom Ultra DMA modu 5 (100MB/s). Da li je to normalno.
Prilikom reinstalacije na F6 ubaceni su AHCI driveri. Ubacen je i Intel Chipset Driver.
Sve cega sam se sjetio sam pokusao ali bezuspjesno - u BIOSu samo mogu mjenjati ultra DMA modove od 1-5, u manualu nista kao i na asusovom sajtu.
Jos jednom da pitam da li je normalno da ovaj HDD na ovoj MB radi u ovom modu i ako nije kako rijesiti problem.
Pozdrav i hvala.

Da, savrseno je normalno i nemoj da se cimas uopste oko toga, i da mislis da nesto nije u redu, imas obru plocu i dobar hdd.

Da li onda prilikom reinstalacije uopste treba ubacivati floppy disk na F6 ili je dovoljna, da nazovem, normalna reinstalacija.
Hvala.

Jos samo jedno pitanjce da rijesim svoje nedoumice - treba li po zavrsetku reinstalacije ubaciti sa CD od MB - Intel Chipset Inf update Program ili ne treba ni to.
Hvala.

Nije obavezno, ali u principu je pozeljno. Ja uvek instaliram kada j eu pitanju intel, znam da nece praviti nikakva ****** u odnosu na VIA-u

Nazad
Vrh Dno