Šta je novo?

Mazohista u razvoju

FMW SLaUGhter

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2003
Poena
619
Ili MUR. NAPOMENA:u nastavku su postavljena 2 pitanja pa molim da ih procitate oba pre nego sto otpalite.Unapred HVALA!
Kada ovo kazem mislim na to da sam se navukao zesce na P&C AVANTURE!
Koje su cist s@#$!
E sad ne pisem ovo kako bi vas "prosvetlio" ovom informacijom vec da bi stavio do znanja da su mi potrebne neke avanture(presao sam MI1234 GF Myst,Riven,Real Myst,Uru,Road to India,Indiana Jones and TFOA,Sam&Max,
Dicworld(1,Noir)...
Ako neko moze da mi preporuci nesto (ne mora da bude "taze")...pa...NEKA MI PREPORUCI!

Drugi deo pitanja je vezan za igru The Longest Journey.Na 2. disku kada prodje animacija ispred policijske stanice(sa srusenim satlom itd.) podjem u stanicu i cim mi se promeni ekran zakucam se na desktop!WTF should I do!
PHLEEEASE HELP!

reinstaliraj igru :d
probaj Monkey Island serijal,Grim Fandango, Sanitarium( :-devil-: ) ...

Gabriel Knight 2: The Beast Within je najbolja P&C avantura ikada; iz 1996. je ali verujem da i dan danas izgleda atraktivno. Ide na 6CD-ova zbog mnogo FMV scena ali vredi. Review: http://www.adventurecollective.com/reviews/gabrielknightii.htm
Ima li je neko? Odavno je trazim ali nigde je nema :( Postoji li jos neki stari CD klub koji bi mogao to da ima? Ako znate, info na PM please.

Omikron: The Nomad Soul je isto mnogo dobra; ima najverniji virtuelni svet koji sam video u jednoj igri.

Day of the Tentacle je super (sredina 90-ih), takodje LucasArts...

Evi i ja molim za pomoc kao newbie :) (da ne otvaram nov tred).

The Black Mirror mi je super legao, cuo sam da je Longest Journey kralj zanra i nabavio sam ga (doduse nisam ga igrao), a ono sto me najvise zanima jeste kakav je Salammbo ? Smesten je u doba Kartagine, i vodi se antiheroj tako da deluje obecavajuce. Sta cu, lozim se na te epske stvari :D

Isto tako, sta jos preporucujete ? Igre tipa Manki ajlenda i slicnih ne dolaze u obzir kao ni Mistoliki tripovi.

P.S. takodje neka dobra dusa bi mogla na pm da me obavesti da ima Sanitarium ;) i da me obavesti radi li na XP-u...

Poslednja izmena:
Imam ja Sanitarium! E sad dal radi na XPu...nisam probao! Na Mileniumu radi bez problema! (e da imam i patch bez koga igra ne moze da se nastavi ima neki bag u prvoj cetvrtini igre otprilike)
Trenutno mi je u Sapcu ali mogu doneti vec u utorak-sredu!

OptiPlex je napisao(la):
Evi i ja molim za pomoc kao newbie :) (da ne otvaram nov tred).

The Black Mirror mi je super legao, cuo sam da je Longest Journey kralj zanra i nabavio sam ga (doduse nisam ga igrao), a ono sto me najvise zanima jeste kakav je Salammbo ? Smesten je u doba Kartagine, i vodi se antiheroj tako da deluje obecavajuce. Sta cu, lozim se na te epske stvari :D

Isto tako, sta jos preporucujete ? Igre tipa Manki ajlenda i slicnih ne dolaze u obzir kao ni Mistoliki tripovi.

P.S. takodje neka dobra dusa bi mogla na pm da me obavesti da ima Sanitarium ;) i da me obavesti radi li na XP-u...

Imam ja salammbo... grafika je zivi ocaj, prica takodje ma preskoci je jednostavno ima MNOGO boljih igara...

Pa u svakoj P&C avanturi grafika i prica su zivi ocaj, barem meni :) Pogotovo u onim gde je cilj disejblovati neke masine koje su se pravile u nekoj zabiti a sve smesteno u 1910-1930 godine.

OptiPlex je napisao(la):
Pa u svakoj P&C avanturi grafika i prica su zivi ocaj, barem meni :) Pogotovo u onim gde je cilj disejblovati neke masine koje su se pravile u nekoj zabiti a sve smesteno u 1910-1930 godine.

Ali ova igra je bas teski ocaj sto se tice grafike... imas avantura sa prelepom grafikom i jako interesantnom pricom... Ne znam ali koliko vidim niko nije spomenu DarkSun, po meni definitivno najjezivija avantura ikada...

Hm...zanimljivo. Kad je to izaslo ?

OptiPlex je napisao(la):
Hm...zanimljivo. Kad je to izaslo ?

Stariji naslov cini mi se 1994 prvi deo dok je drugi izasao mislim 2-3 godine kasnije... po meni jedna od najboljih avantura mada ja sam tada bio klinac i lakse me je bilo impresionirati... Pogledaj na nekom od underground sajtova !

Dracula 1 i 2 ( ne rade pod Win Xp),
Syberia 1 i 2,
Pfantasmagoria 1 i 2 ( ne rade pod Win Xp)
Inca 1 i 2 ,
Lost in time,
Necronomicon,
Alone in the Dark 4,

Vrh Dno