Šta je novo?

Maxtreme drajveri za 3DS MAX

bobby63

Čuven
Učlanjen(a)
20.07.2002
Poena
620
Pojavili su se prosle godine hakovani drajveri za MAX 4, i to je sve radilo super, ali su ti drajveri vrlo lose radili sa MAX-om 5.
Kasnije se pojavila prepravka za drajvere (u quadro) ali nije podrzavala novije drajvere.

Gde smo sada i da li postoje hacked maxtreme drivers koji rade sa verzijom 5?

Inace, imam Ti 4200.
THX in advance
Pozdrav

ne koliko sam upucen...
a i nekako sam sigurniji ako ti4200 radi kao quadro pa sa pravim maxtreeme drajverima
btw, primetio sam da maxtreeme baguju kad je neki objekat transparentan [See through opcija] i 3dsmax izbaci error-recovery pitanje :S

Da rezimiramo.
Hacked maxtreme 4.021 su radili super u 3DS MAX-u 4 ali lose u MAX-u 5.
Ti si, pretpostavljam, uz pomoc Riva TUNER-a 2.12 prepravio detonator drajvere tako da Ti 4200 prepoznaju kao Quadro i koristis neprepravljeni Maxtreme.
Ta kombinacija, osim sto si vezan za drajvere do 41.03, nikad nije postigla zadovoljavajucu stabilnost u MAX-u 5, ili mozda gresim?
Nadao sam se da se u medjuvremenu pojavilo nesto novo.

Uzgred, koju verziju Maxtreme koristis?

ovu sa nVidia-inog sajta...a sa stabilnoscu , hmm, pa nemam problema sem kad je taj see-through ukljucen
a drajveri su 41.09 i radi sve ok, pukne max po koji put, recimo, modelujem jedno sat-dva najmanje i posle pustim render i pukne...tako da se snimim pre rendera, ugasim pa upalim max i izrenderuje kako treba
generalno sam zadovoljniji maxtreeme drajverima nego ostalima 🙂

Nazad
Vrh Dno