prijavi ih republichkom trzisnom inspektoru.Videcesh da ce sve biti onda OK.Jel dobijem ja neku garanciju proizvodjaca znaci papirce koje su odstampalali oni sto su i proizveli hard disk ili samo racun i hard disk zavijen k'o burek u neki najlon? Znaci pocinjem polako da pucam od besa. Odem u istu prodavnicu dva puta i dva razlicita prodavca mi pricaju razlicite price, jedan godinu a drugi tri garancije. I sad ja pitam jel to zavisi od prodavca koliko ce da mi da ili ima neko parce papira na kome ce nesto da pise kolika je garancija a ne ako ne daj Boze posle godinu i jedan dan odem da ga reklamiram oni mi kazu da je taj prodavac sto je radio u toj radnji pogrsio u proceni a oni kazu pa racun ti je garancija. Mislim stvarno nisam stipsa i hocu da platim i hiljadu i dve vise ali da dobijem ono sto sam platio a ne da me muntaju (stvarno neznam pogodniji izraz a za javnu diskusiju ) kako i gde stignu. Jos nest nude mi za westwrndigital 3 a za maxtor 1 god ( bar onaj prodavac sto je radio pre podne ) jel to ok ili kolika im je garancija ?
Unapred zahvalan i izvinjavam se na OVOLIKOM smaranju
Zak
Jedino mozes da napravis manju particiju pa da ti kapacitet bude manji ali to moze naknadno da se resi prosirivanjem particije da zauzme sav nealociarni prostor.Jel uopste postoji mogucnost da ja nesto pogresim prilikom instalacije pa mu trajno smanjim kapacitet?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari