Amon_Ra je napisao(la):Naravno - programcic se zove Acoustic Manager. Probaj da ga nadjes na Maxtorovom sajtu, jer sam ga ja odatle skinuo. U slucaju da nemas srece, ja cu ti poslati.
drapin je napisao(la):Sto ne znaci naravno da su losi...ali ako hocete apsolutnu tisinu + bolji kvalitet (ili u najmanju ruku isti) kupujte samo Seagate i WD (Barracuda odnosno BB serije)
daj molim te, par stotina kb u sekundi, razlika se ne primecuje... barakuda rula, totalno se necuje...Geek_master je napisao(la):Jes, ali barracuda je sporija od maxtora
Tacno - razlika u performansama ( ako je uopste ima - sto je veliko pitanje ) je totalno neprimetna a razlika u zvuku i opstem utisku pri upotrebi je dramaticna !Miroslav je napisao(la):daj molim te, par stotina kb u sekundi, razlika se ne primecuje... barakuda rula, totalno se necuje...
drapin je napisao(la):...Posle izuzetno povoljnih iskustava sa Seagate i WD, ja barem nikada vise ne bih uzeo nista drugo, pogotovo ne Maxtor - IBM, da ne gresim dusu, nisam nikad ni probao ni posedovao...
drapin je napisao(la):U "nesretna" vremena dok sam imao Maxtor-a probao sam sa tim da se igram i ne pomaze bas mnogo. Maxtor uvek kako god okrenes krlja i drlja![]()
Sto ne znaci naravno da su losi...ali ako hocete apsolutnu tisinu + bolji kvalitet (ili u najmanju ruku isti) kupujte samo Seagate i WD (Barracuda odnosno BB serije)
Amon_Ra je napisao(la):Nije tacno, kod mene je dosta utisalo hard. Ko zna koji si ti model imao... Acoustic Manager radi odlicno!
Miroslav je napisao(la):daj molim te, par stotina kb u sekundi, razlika se ne primecuje... barakuda rula, totalno se necuje...
Geek_master je napisao(la):Koliko se ja secam, na testu na benchu, razlika je bila opipljiva. Inace, seagate rula...
djuk je napisao(la):da se ne bi prepirali koji je najbrzi, da se razumemo, sa ovim Maxtorom sam zadovoljan jedino se non-stop cuje galama, ne samo kada radi, to je zanemarljiva promena u zvuku. Jednostavno, on non stop zuji i ima neki pisak visoke frekvencije, kada ga iskljucim buka se primetno smanji, cuje se samo galama od PCa koja je isto velika - Athlon 1800+ i Speeze Raptor satro tihi kuler
kako nema? resis problem ako uzmes barakuduBokiPK je napisao(la):O tome smo razglabali vec x puta: to je buka onih 7200ppm(lezajevi, ploce...). I tu APSOLUTNO nema pomoci.
Miroslav je napisao(la):kako nema? resis problem ako uzmes barakudu![]()
![]()
![]()
djuk je napisao(la):Voljan sam da ga probam, a posto ga na sajtu vise nema, molim te posalji na mail.
Da li si primetio osim smanjivanja buke bilo kakve druge promene pri radu?
u idle time-u? pa meni se barakuda ne cuje kad defragmentiram diskalexa je napisao(la):Ili npr. Maxtor DM +9 koji je takodje necujan u idle time-u.
Miroslav je napisao(la):u idle time-u? pa meni se barakuda ne cuje kad defragmentiram disk![]()
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari