Šta je novo?

Maxtor DiamondMax +9... REZIME...

jox

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2003
Poena
680
proshlo je dosta vremena od poslednjeg posta ovog tipa...
Kakav je ovo HDD? kako se pokazao u radu? reklamacije?
Koliko sam video, dosta njih se zali da ispusta neke cudne zvuke...??????????

Ispusta cudne zvuke, ali je i dalje broj reklamacija u odnosu na broj prodatih primeraka manji od bilo kog harda sa kojima sam ja imao dodira (iskljucujem Seagate, sa njima nisam imao iskustva). Bio je odredjeni broj ljudi koji su ih donosili na reklamaciju, a ciji problemi su se resavali ponovnim pravljenjem particije (i to uglavnom oni koji naprave po 100 particija na sirotom disku). Mislim da su ipak najbolja kupovina.

Prosle nedelje sam kupio jos jedan, tako da sada u racunaru imam dva identicna primerka od 60GB, i prezadovoljan sam i brzinom i performansama... Sto se tice cudnih zvukova, iskreno, ja ih ne cujem (imam bucno kuciste :)), ali svi rekose da je to normalno, tako da...

Cudni zvuci se cuju samo u odredjenim situacijama, kada se kopiraju fajlovi ili defrag. U leru ih nema. (u stvari je to jedan isti zvuk)

Cuo sam da se 80GB greju vise od 60GB, da li je istina?

<Mancha> je napisao(la):
manji od bilo kog harda sa kojima sam ja imao dodira (iskljucujem Seagate, sa njima nisam imao iskustva).
zaista je velika konkurencija na polju hardova, tu je najmanje kvarljivi Maxtor, pa Western Digital... Seagate naravno nije prolazio kroz tvoje ruke :)

Vrh Dno