Mitrovski Igor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.01.2005
- Poena
- 320
Imam plocu Epox 8rda6+pro sa N-force 2 Ultra severnim mostom i MCP-Gigabit juznim mostom u koji je integrisan SATA kontroler sa 2 prikljucka za SATA diskove. Pored ovoga na ploci postoji i Silicon Image kontroler sa jos 4 prikljucaka za SATA. Instalacija Win XP-a je prosla bez ikakvog problema i sve radi savrseno. Problem je nastao pri instalaciji Win98. Dodje do koraka "Instaling Devices" i tu se ukopa. To isto sam probao na Silicon Image i tamo radi OK. E sad, da je sve tako jednostavno ja bih ga prebacio na Silicon i resio bih sve probleme. Problem je u tome sto se pri butovanju XP-a sa Silicona ne vidi RAID koji se nalazi na nVidia juznom mostu i sastoji se od dva ATA hard diska.
Znaci, interesuje me da li je uopste moguce da su potrebni drajveri ili nesto slicno u toku instalacije Windowsa 98 pa zato nece da radi ili je u pitanju nesto drugo?
Znaci, interesuje me da li je uopste moguce da su potrebni drajveri ili nesto slicno u toku instalacije Windowsa 98 pa zato nece da radi ili je u pitanju nesto drugo?