Šta je novo?

Maxton-iritirajuci problem?

• Začetnik teme Začetnik teme ICE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ICE

Čuven
Učlanjen(a)
30.12.2001
Poena
715
Kako da namestim da mi ne otvara uvek novi prozor sta god da kliknem na sajtu? Npr. na benchmarku kad kliknem na odeljak softver,umesto da otvori u postojecem prozoru on otvara novi. Samo od sebe je pocelo da se pojavljuje da levi klik to radi a u options ne mogu da nadjem da to ispravim...Pozdrav

dole u status baru, one male ikone - verovatno ti je ukljucena ona sto lici na sunce. iskljuci. 🙂

Bahati [SiD] je napisao(la):
dole u status baru, one male ikone - verovatno ti je ukljucena ona sto lici na sunce. iskljuci. 🙂

Zahvaljujem!🙂

btw, a kad hoces da se link otvori u novom tabu - kresni ga sa srednjim klikom (ovo napominjem jer najveci broj ljudi uopste ne koriste mogucnosti srednjeg klika). Takodje, srednji klik na jezicak taba zatvara doticni tab. Inace svo ovo ponasanje se kontrolise preko setovanja u Tools>Options>Maxthon Options>Tab

Uz to, FireFox se skoro identicno ponasa (vise se i ne secam al cini mi se da je potrebno skinuti tab browsing extension). https://addons.mozilla.org/firefox/158/

Poslednja izmena:
Brisanje web adresa u maxthonu

Koristim Maxthon,i kada kliknem na Clean System i Clean All nista se ne obrise,pa mi vi recite u cemu je problem i kako da obrisem web adrese.

Hvala.

Nazad
Vrh Dno