Šta je novo?

Maxthon (IE) pitanjce

• Začetnik teme Začetnik teme spaxon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

spaxon

Čuven
Učlanjen(a)
18.04.2003
Poena
680
Kako da kada stavim strelicu misa na neki post (temu) na forumu i hocu da procitam kratak preview teme, posle par sekundi nestane taj tekst, pa moram ponovo da spustim strelicu i vratim da procitam do kraja, a to iritira. Kako da mi stoji taj preview non-stop? U Operi je to ok odradjeno. Gledao sam sve moguce opcije ali nisam nasao nista.

Kako da kada stavim strelicu misa na neki post (temu) na forumu i hocu da procitam kratak preview teme, posle par sekundi nestane taj tekst, pa moram ponovo da spustim strelicu i vratim da procitam do kraja, a to iritira. Kako da mi stoji taj preview non-stop? U Operi je to ok odradjeno. Gledao sam sve moguce opcije ali nisam nasao nista.
cuti u FF je tako odradjeno da se vidi samo jedan red ili oko 10% onoga sto vidi IE.

vidish, meni je opera izbagovala, pa umesto preview teksta, pokazuje URL u bilo kom sluchaju

cuti u FF je tako odradjeno da se vidi samo jedan red ili oko 10% onoga sto vidi IE.

Pa kakav vam je onda taj "svemocni" FireFox 😛 , salim se naravno.
Mora da postoji neka fora, ne zelim da ulazim u svaki post bez kraceg preview-a, a da ne vidim o cemu se tacno radi.

U FF3 to je omoguceno po default-u.

Nazad
Vrh Dno