Šta je novo?

MaxPayne 1 nece da se pokrene

DARK SIDE

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
04.01.2005
Poena
470
Dakle,radi samo mod za vezbanje.Kada pokrenem igru-puca.Smanjio sve opcije na low...16 bita ..ma sve...nece...najnoviji driveri,mashina jaka.Ishao na Google,ali nema o ovome rechi>par prijatelja iz mog kraja isti problem imaju sa ovom izvrsnom igrom.Pre sam jei grao bez problema na staroj konfiguraciji ali sada nece.
Ima li nekog reshenja?U chemu je shtos?

Jesi li instalirao patch 1.05?

da/Patch je samo pogorshao stanje...reintalirao sam..pa ponovo..opet isto..sa ovim patch-om nece ni u training mode..

Da li si probao windows 2000 compatibility mode? (desni klik na exe file pa properties)

Mozda ima i nekih "psihickih" problema sa dual-core procesorom? Probaj da stavis da koristi samo jedno jezgro.

nije to u pitanju...igra se isto ponasha i na venice procesoru.nije ni windows 2000 komaptibilnost..nego trebalo bi valjda da skinem i novi crack za ovu igru....probacu negde da to nadjem...

Poslednja izmena:
^^^^
U tom cucu lezi grm :d . Treba ti "ono" za 1.05 patch da bi igra radila
na Win XP , na 98-ici radi bez patch-a . Ako ne nadjes ostavi mi mail da ti posaljem .
Podrazumeva se da imas original disk i neces da ga grebes :d .

Sredili smo to :) Sad samo da javi radi li.

@BlackNeo nije mi stigao mail.
Inache mail mi stoji u [email protected]
Pa ako neko hoce neka saljne crack(patch sam skinuo).
Inache da rezimiramo zbog ljudi koji imaju ovaj problem(ima ih prilichno oko mene:D):
max payne nece da radi u windows XP-u bez novog crack fajla i novog patch 1.05 fajla.
Inache instalirao sam patch 1.05 i nije bilo efekta.Jer mi treba i nov crack file.Pufff...
Na netu sam nashao puno update-ova za popunu ove izvrsne igre u smislu:katana mode,kung-fu mode itd.Zanimljivi su pa preporuchujem(video sam screenshot-ove).
Neko ce mi reci:"pa shta si zapeo za prvi deo max payne kad drugi deo lepo radi u xp-u?".Drugi deo sam proshao 20 puta.Prvi deo ima po meni bolji ambijent i bolje situacije u borbama.
Takodje drugi deo mi se chini nekako kratak.Inache i prvi i drugi deo max payne igre rade i na jako starim mashinama i imaju lepa podeshavanja pre pochetka igre.Tako da sasvim lagodno mozemo poneti lap top sledece godine na more i ubijati vreme u dosadnim situacijama.Barem mi koji imamo porodice i ne jurcamo za zenkama po plazi.:D
Hvala svima pa ajd' u zdravlje od chika mrachnog................

Svasta, meni fino stoji u poslatim mail-ovima, da te ne zeza taj hotmail nalog nesto? Poslacu ti opet evo.

edit: sad mi stize delivery failure, po ovome nemas vise mjesta u inboxu:

Diagnostic-Code: smtp;552 5.2.2 This message is larger than the current
system limit or the recipient's mailbox is full. Create a shorter
message body or remove attachments and try sending it again.

Ili daj neki drugi mail ili obrisi nesto.

Poslednja izmena:
Stize na Yahoo onda :)

Hvala ti u svakom sluchaju.Skinuh ga sa mazgom.Igrica radi.:D
crack+patch.crack je naziva:"MAX.PAYNE.105.NOCD" u sluchaju da neko trazi.
Sad ce legalisti odmah da brishu post:D jer mi Srbi brze usvajamo svetske zakone nego ekonomski standard:D.

Prvi deo ima po meni bolji ambijent i bolje situacije u borbama.
Takodje drugi deo mi se chini nekako kratak.

Prvi deo je zakon!!! I drugi je dobar ali nije to to.
Inace Payne je jedna od mojih omiljenih igrica svih vremena.
Jesi li probao Matrix mod, EXTRA je! Postoji vise Matrix modova, ali onaj koji ja imam je najbolji. Ne mogu sad da ga nadjem da vidim kako se tacno zove, ko zna gde mi se nalazi na hardu :)

`poz

Poslednja izmena:
Vrh Dno