Šta je novo?

Max ?

RamOne

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
28.11.2000
Poena
650
Koji si tweaker koristio za bench Radeon-a 7500?
Jel si probao sa 1.1.96 ?

Uh, tu sam se poprilicno zeznuo... Bane mi je kasnije rekao da Radeon Tweakere ne razvijaju vise... i da ne podrzavaju nove Radeone... Da, koristio sam bas tu poslednju betu, cackao sam malo i po onom source fajlu, probao i zadnju stabilnu verziju...

Ne vredi...

sada jedino vredi Rage 3D Tweaker... Ali vise mi ATi nije tu...

byMaX je napisao(la):
Uh, tu sam se poprilicno zeznuo... Bane mi je kasnije rekao da Radeon Tweakere ne razvijaju vise... i da ne podrzavaju nove Radeone... Da, koristio sam bas tu poslednju betu, cackao sam malo i po onom source fajlu, probao i zadnju stabilnu verziju...

Ne vredi...

sada jedino vredi Rage 3D Tweaker... Ali vise mi ATi nije tu...
Da steta jer je bar po meni Radeon Tweak-er mnogo bolji, ne znam zasto ali Rage3d me smara, u stvari probao sam ga par puta i pucao je ?@#$%! pa sam se vratio proverenom Radeon tweak-u. A ono sto si napisao da optimizacija tipa q3, 3dmark itd ne radi, ja kad god sam probao na mom SDR-u pokazivao je ubedljivo vece rezultate sa tim podesavanjima u doticnim testovima. Ako hoces da bench-nes ovu kartu javi , 'cu donesem, pozdrav

Meni Rage3d tweaker konstantno puca na XP-u (obican radeon SDR), dok radeon tweaker radi bez ikakvih problema. Steta je ako su prestali da ga razvijaju dalje...

Radeon SDR sam testirao... Hvala na ponudi anyway...

leksa je napisao(la):
Meni Rage3d tweaker konstantno puca na XP-u (obican radeon SDR), dok radeon tweaker radi bez ikakvih problema. Steta je ako su prestali da ga razvijaju dalje...

Meni rade oba bez ikakvih problema , sad trenutno koristim Rage3d tweaker na Radeon-u DDR i sve mi lepo radi i pod Win 98 i pod ME i pod Win 2000!!! Samo sto su male razlike izmedju setovanja po defoultu i za npr. 3DMark 2000/01 i u jednom i u drugom !! :(

Cisto da podsetim.. Radeon Tweaker radi na starim Radeonima (SDR DDR, LE, VE) ali ne na 7500 i 8500 (LE)... O tome se radi...

byMaX je napisao(la):
Cisto da podsetim.. Radeon Tweaker radi na starim Radeonima (SDR DDR, LE, VE) ali ne na 7500 i 8500 (LE)... O tome se radi...

To znam , cak mislim da sam i negde procitao da bas i nije preporucljivo da se koristi sa 7500 i 8500 , da je u radu sa njima pun bagova , a moj prethodni post se odnosio na leksu koji je rekao da ima problema sa u XP-u. Tako da se to nije odnoslio na 7xxx i 8xxx

Koristim Rage3D Tweak v3.0 Beta 4b i sa Radeonom 7500 nema nikakvih problema. Kartica se strava OC i dobitci u performansama nisu bas zanemarljivi kako rece Max u testu. Mozda te zezao Tweaker, jer sam isprobao druge i svi su brljavili pro OC. Karticu sam dizao do 310/600 i nema nijednog znaka brljavljenja (ArtifactTester 0 marks). Nisam probao krajnju granicu, jer imam puno posla (sada za praznike ce biti vremena).
Za R-8500 mozete da ocekujete cenu 650-700 DM. ova 7500 full pack made in by Ati je oko 400 DM. Na prvi pogled vredi tih para.

Nazad
Vrh Dno