Šta je novo?

Max Payne-sta dalje?

ICE

Čuven
Učlanjen(a)
30.12.2001
Poena
695
sta treba da uradim da bi presao preko podignutog mosta u drugom delu,jel treba mozda neko dugme da pritisnem ili sl. isao sam svuda ali nista ne mogu da pronadjem

Pufff kada sam ja to igrao, i ladno sam se setio.Trebash da dosjesh do ograde koja se nalazi bocno od kamiona, i da gadjash cicni mi se neko bure ili tako nesto koje ce pokrenuti kamion, koji ce ti "spustiti" most.
Mislim da je to caka.

ako se dobro razumemo koji je deo, onda treba da pucas u klinove ispod tockova kamiona (ili prikolice - ne secam se). On ce se pokrenuti i desice se neko ******.

Najbolje snajperom (najpreciznije) gadjati pomenuto...

Pozdrav

E a kako da zaustavim poletanje helikoptera na zgradi one korporacije kad valjda treba da roknem onu babu sto je glavna?

pucati u sajle koje drze antenski stub
kad puknu sve sajle (mislim da ima tri komada) pucaj malo u stub i one ce rasturiti helikopter.

Da li ste primetili u toku igre da je Max Payne nasao inkriminisuce dokaze (mislim da je to bilo u onom bordelu - neke video kasete) protiv onog sedog dede koji se pojavljuje na kraju (pojavljuje se i u toku igre pomazuci) i treba da spasi Maksu.

Da li ste primetili u toku igre da je Max Payne nasao inkriminisuce dokaze (mislim da je to bilo u onom bordelu - neke video kasete) protiv onog sedog dede koji se pojavljuje na kraju (pojavljuje se i u toku igre pomazuci) i treba da spasi Maksu. [/B][/QUOTE]

Da,sta sa njima?

Pa nista. Na kraju se ne zna sta ce se desiti. Taj dedica je obecao Maksu da ce ga spasiti ali se na kraju samo nasmesio. E sad, ti dokazi koje Maksa ima, mogu mu pomoci!

Vrh Dno