Šta je novo?

Max Payne problem

Chinaski

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
10.03.2005
Poena
795
dakle evo u cemu je stvar:
instalirao sam igru i usao u meni i kad sam hteo da pocnem new game igra uvek ispada na desktop uz ono standardno "zao nam je zbog neprijatnosti, bla,bla".
inace imam XP SP2 i 9600XT sa 5.9 cat.
probao sam i 4.9 i opet nista.
izbrisao sam nero (jer mi je pravio problem sa Kolinom 2005 tj. isto nije htela da se startuje igra), ali opet nista.
da nije neko imao slican problem?
unapred hvala na odgovorima (ako ih bude :) ).

Stavi novi patch za igru, mislim da je 1.05 najnoviji, onda stavi compatibility za Win 2000, tako je meni uspelo

probacu sa patchom, gde se podesava compatibility (i zasto za 2000)?

Desnim na ikonicu pa jezicak Compatibility, ali valjda ce i patch biti dovoljan osim ako ATI nije nesto zasrao u najnovijim drajverima.

Dovoljan je samo patch, ali ti treba i "ono za ono" za njega... :p

ono za ono nemam, ali je poenta da sam ranije (pre par godina) igrao igru normalno(doduse sa nvidia karticama)!
interesantno je kad patch-ujem igru u 1.05 u zaglavlju igre ne pise v1.05, vec v1.00, kao da nije patch-ovana.
probao sam compatibility za 2000 i opet nista...
vrlo je moguce da je disk crk'o, ali opet, mozda sa danasnjim drajverima nema igranja igara od pre par godina...
instalirao sam isto NOLF 1(directX 7.0) i nije htela da se pokrene igra, iako sam je ranije presao.
danas mi je definitivno dan razocaranja sto se tice starih igara...a taman sam hteo da napravim bekap istih...

ako nekog ne mrzi, a ima ATI karticu i Max Payne igru, neka proba da instalira i nek postuje sta se desilo...pa da vidimo.ako uspe onda mi je disk sa igrom definitivno crk'o
hvala unapred

Meni je sa ATI-jem 9800Pro proradilo sa patch-om, a pre toga je izletao u win prilikom ucitavanja. Recimo u onaj trening je hteo da udje, al' u igru ni pod razno.

Ma ima neki bug, on ne ucitva igru pa zato izbaci, sa patchom krece ucitvanje i radi OK, i igra radi bez cd-a samo sporije ucitava, tako da pokusaj jos malo sa tim patchevima

sale prdez je napisao(la):
ono za ono nemam, ali je poenta da sam ranije (pre par godina) igrao igru normalno(doduse sa nvidia karticama)!
interesantno je kad patch-ujem igru u 1.05 u zaglavlju igre ne pise v1.05, vec v1.00, kao da nije patch-ovana.
probao sam compatibility za 2000 i opet nista...
vrlo je moguce da je disk crk'o, ali opet, mozda sa danasnjim drajverima nema igranja igara od pre par godina...
instalirao sam isto NOLF 1(directX 7.0) i nije htela da se pokrene igra, iako sam je ranije presao.
danas mi je definitivno dan razocaranja sto se tice starih igara...a taman sam hteo da napravim bekap istih...

Ako nemas ono za ono,onda nije cudno sto ti ispisuje 1.00 verziju :smash:
I da,primetio sam da se pravila ove sobe direktno kose sa onim sloganom "kupujmo domace" :d

vidi stvarno :)

resen problem :)
zahvaljujem se svima, a narocito Black Neo-u
pozdrav

Posto se ne pojavljuje u ovom thread-u, pretpostavljam da ti je sibnuo ono za ono na mail... :d :p

p.s. Ili si pogresno adresirao zahvalnost. :d

bice da je ono prvo :D
odlicno pretpostavljas
:wave:

Nazad
Vrh Dno