Na koju državu ti je podešen Google nalog?Ne uspevam da instaliram Max na TCLov TV sa Google TV, kao ni na Chromecast. Jel to nas region nije podrzan mozda jos uvek?
Pogledajte prilog 452010
Nije dostupno za Tursku. Jedino da "ručno" instaliraš apk@S03 Stoji mi Turska za payment, posto placam Google One i YT Premium preko njih. E sad ne znam kako bih mogao sam google play da promenim na Srbiju?
Ako ti ne trebaju internet i pozivi 😂… svakako se isplati, uz Total 10 koji je oko 1300din - Max i još jedna aplikacija stvarno dodju gratis… ili usluga telefonije i interneta… kako ko gleda…
Otvori novi nalog na google-u, na Srbiju, dodaj ga na TV i probaj tako, ili sideload apk@S03 Stoji mi Turska za payment, posto placam Google One i YT Premium preko njih. E sad ne znam kako bih mogao sam google play da promenim na Srbiju?
@S03 Stoji mi Turska za payment, posto placam Google One i YT Premium preko njih. E sad ne znam kako bih mogao sam google play da promenim na Srbiju?
bilo je već reči o tome. ukratko: uobičajeno ponašanjeJel još nekom ne radi pojačavanje i stišavanje preko eon daljinca, verzija eon boxa na koju ne može VPN?
Nema ga već duže vreme. Skinuli su ga još dok je bio HBO max.Vidim da nekih filmova vise nema kojih je bilo na HBO Max-u ili mi se cini, konkretno mislim na The Batman.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari