Šta je novo?

MAX [nije tema o HBO Max ni o Supernovi]

nema jer nema prenosa ni na Eurosport 1 ni na Eurosport 2

… utakmica nižeg prioriteta, očigledno… ne znam ko im odlučuje, ali jeste glupo da nemaju komentar za naciju koja igra… ali, nadamo se srpskom stremu u brake danceu…

Ne uspevam da instaliram Max na TCLov TV sa Google TV, kao ni na Chromecast. Jel to nas region nije podrzan mozda jos uvek?
IMG_9101.jpeg

@S03 Stoji mi Turska za payment, posto placam Google One i YT Premium preko njih. E sad ne znam kako bih mogao sam google play da promenim na Srbiju?

Jel ima neko mozda da mi posalje koju verziju aplikacije koristi na nekom od box-ova a da je optimizovana za isti. Ova sto instaliram sa store-a mi je bukvalno telefon verzija i ne mogu daljincem da radim nista. Sve ostale sto sam nasao su iste ili ne rade.

Ako imas box koji nema ATV onda ti nece raditi ni verzija za ATV vec samo ta za mobilni. A posto imas u prodavnici verziju za mobilni onda verovatno nemas ATV.

Jedan prijatelj ima FOX android tv. Jer može da se koristi MAX aplikacija na njemu?

da

od kako se preslo na max moram svaki put da se ulogujem kad otvaram preko edge-a, pre je uvek bilo automatski bez kucanja mejla i sifre... da li je neko imao slican problem? probao sam nesto i u podesavanjima od edge-a ali nisam uspeo...

Uopste nije lose za pracenje OI. Danas gledali skok u vis za zene na MAXu a ne na RTS gde vrte 15 disciplina. Malo pre upalim BMX ono HDR DV. Izgleda da ono sto je na ES1 i ES2 je DV.

Moram reći da sam se razočarao u Max.

Od svega što sam istražio, vredno je samo što imaju olimpijske igre po disciplinama i opasan lov na krabe.

Šta znači kada ovo sa olimpijade izaberem dobijem da sadržaj nije dostupan?

Neki sadržaj je dostupan neki nije

Jel još nekom ne radi pojačavanje i stišavanje preko eon daljinca, verzija eon boxa na koju ne može VPN? Gledam jel sam lud, da li su baterije prazne, ali ne, sva ostala dugmad rade normalno. Samo pojačavanje i stišavanje moram preko daljinca za tv. A na svim ostalim app koje imam na eon boxu mi rade i pojačavanje i stišavanje.

Vidim da nekih filmova vise nema kojih je bilo na HBO Max-u ili mi se cini, konkretno mislim na The Batman.

Ima li neko informaciju kada će korisnici koji imaju nalog preko kablovskih operatera moći da promene paket iz Standard u Premium? Stvarno sam se nadao da će do sada to uveliko biti omogućeno.

Od ovog meseca novi račun bez onoga što su ranije zvali povlašćenom cenom: 5,32 umesto 4,66 €.
Kada sam ušao u istoriju plaćanja video sam da su u poslednjih par meseci računali nekakvu preplatu.
S obzirom da je to bila "doživotna" (lifetime) cena - HBO Max je konačno upokojen.

Nazad
Vrh Dno