Tako je, napravili su "optimalan" 4K da ljudima sa nesto losijim netom ili divajsima sve tece normalno ali na reprizama to nije taj LIVE kvalitet video & sound4K je ako imaš premium paket
Da i kod mene je tako. Uz to naravno nema reklama, a ima još malo više prostora na ekranu jer je logo manji bez oznake "Live" i broja kanala. Tako da definitivno mnogo bolja varijanta. Ko hoće Banjca i Pešikana, ne treba mu Max, ima i preko operatera.Da li se i vama cini da je bitrate i kvalitet slike generalno na Max-u prilikom gledanja OI bolji kada se gleda sadrzaj preko sekcije Svaki momenat uzivo nego putem prenosa istog (tamo gde je moguce ukljuciti srpskog komentatora)?
Da se ispravim: U pitanju je veći broj kataloga od nekoliko poljskih kanala TVN koji su u vlasništvu WornerBros.Discovery-ja.Odlična je MAX aplikacija na mobilni,Android TV Box i na Android TV sa neki VPN kad treba da se gleda veći broj sadržaja iz Discovery+ kataloga iz neke zemlje. U Poljsku u okviru pretplate pored Olimpijske igre i Discovery+ kataloga sad može da se gleda i ceo katalog sa poljskog kanala TVP ili TVN. Lepo su počeli...
… trenutno ide vazdušna puška, 10m… i ja očekivao pištolj u 10:30… možda je kasnije…?!Reklamiraju "svaki" sekund olimpijade ... evo ja tražim Mikeca i njegove kvalifikacije za pištolj, NEMA !
To i ima smisla, ako planiraju uvodjenje jos novih servisa. A i verujem da ce fokus biti na Yettel svuda paketima jer uz L daju HBO ili Deezer.… tek sa Total tatifama…
Da li neko koristi kombinacuju Max i nord VPN na Google TV-?
Imam tv TCL C735 koji ima GoogleTV OS i na njemu imam MAX i NORD.
E sad,upalim Nord,izaberem ameriku,udjem u MAX i dobijem pristum americkom katalogu.
I taj pristup traje bas kratko,ako ne nadjem sta da gledam za maksimalno 30sekundi posle tih 30 sekendi me vrati na Srpski MAX.
Kao da se ugasi NORD ili sta je vec problem...
Da li neko koristi ove 3 stvari i ako kosti da li ima isti problem?
Isti problem imam i na TCL C805 (Google TV- Android 12). Seckanje vise treperenje slike. Vidi u podesavanjima TV-a da povecas refresh rate ekrana. Kod TCL se ta opcija nalazi u Motion i naziva se Dynamic Acceleration. Koji OS ima taj Phillips? Isto Google TV? Serije i filmove nisam pustao. Problem koji si opisao sam prvi put primetio juce prilikom otvaranja igara a i jutros kada sam pustao neke prenose. Jedino uz Dynamic Acceleration je gledljivo.Imam problem sa MAX aplikacijom na TV (Philips Android TV). Danas sam pustio stream sa olimpijskih igara i secka svakih par sekundi, jedva primetno ali dovoljno da nervira. Isto mi se desava i kad pustim film ili seriju, samo tada secne na svakih nekoliko minuta. Do interneta ne verujem da je jer imam 300/300Mbps, a i Eurosport 4K na IPTV radi glatko. Kao da aplikacija ima problem sa bufferingom. Je l' se jos neko susretao sa ovim problemom?
… Srbija - Portoriko su žene… sa Amerikom igraju muškarci…Očajne su im najave za događaje. Prema Maxu Srbija sutra igra tri košarkaške utakmice: dve protiv USA i jednu protiv Portorika.
… u oba slučaja je vrlo verovatno adaptacija na frame rate… proveriti i koja je sistemska rezolucija i refresh, najbolje probati oba - 1080p ili 1080i, u oba slučaja 50Hz…Isti problem imam i na TCL C805 (Google TV- Android 12). Vidi u podesavanjima TV-a da povecas refresh rate ekrana. Kod TCL se ta opcija nalazi u Motion i naziva se Dynamic Acceleration. Koji OS ima taj Phillips? Isto Google TV? Serije i filmove nisam pustao. Problem koji si opisao sam prvi put primetio juce prilikom otvaranja igara a i jutros kada sam pustao neke prenose. Jedino uz Dynamic Acceleration je gledljivo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari