Šta je novo?

MAX [nije tema o HBO Max ni o Supernovi]

… rezolucija očekivana, bitrate jako dobar… nema naših komentara, što jeste čudno obzirom da je Eurosport… verovatno naši ne rade 24h, samo odredjene prenose…

Poslednja izmena:
Pustio malo pre Argentinu, ni blizu 4k... Meh.

4K je ako imaš premium paket

4K je ako imaš premium paket
Tako je, napravili su "optimalan" 4K da ljudima sa nesto losijim netom ili divajsima sve tece normalno ali na reprizama to nije taj LIVE kvalitet video & sound

Ja sam primetio druge falinke, kao npr. taj neki opsteprihvaceni izgled sajtova sa rasporedima takmicenja ...
pa sve krupni padajuci meniji, kao otvaras na dole do iznemoglosti a levo-desno da nepricam (platformska bolest) ... itd.
Druga falinka, "ne prenosi se sve na Max-u" 🤬 tj. ako nema naznake za Max onda je prazno a zapravo to onda prenosi
internacionalni Eurosport kanal 🤯
Svima bi otkaze urucio 🤣🤣

… definitvno su streamovi na Maxu bolja varijanta.. nema naših komentara, ali je i ‘No dialogue’ dobar izbor…

Koga zanima, ovo se nudi za audio na Maxu:
Max_Olympics_audio.png

Da li se i vama cini da je bitrate i kvalitet slike generalno na Max-u prilikom gledanja OI bolji kada se gleda sadrzaj preko sekcije Svaki momenat uzivo nego putem prenosa istog (tamo gde je moguce ukljuciti srpskog komentatora)?

Da li se i vama cini da je bitrate i kvalitet slike generalno na Max-u prilikom gledanja OI bolji kada se gleda sadrzaj preko sekcije Svaki momenat uzivo nego putem prenosa istog (tamo gde je moguce ukljuciti srpskog komentatora)?
Da i kod mene je tako. Uz to naravno nema reklama, a ima još malo više prostora na ekranu jer je logo manji bez oznake "Live" i broja kanala. Tako da definitivno mnogo bolja varijanta. Ko hoće Banjca i Pešikana, ne treba mu Max, ima i preko operatera.

Odlična je MAX aplikacija na mobilni,Android TV Box i na Android TV sa neki VPN kad treba da se gleda veći broj sadržaja iz Discovery+ kataloga iz neke zemlje. U Poljsku u okviru pretplate pored Olimpijske igre i Discovery+ kataloga sad može da se gleda i ceo katalog sa poljskog kanala TVP ili TVN. Lepo su počeli...
Da se ispravim: U pitanju je veći broj kataloga od nekoliko poljskih kanala TVN koji su u vlasništvu WornerBros.Discovery-ja.

Kod mene na Mi Box S deinstalirana apk i ne mogu da je instaliram.Kako kod vas?

Reklamiraju "svaki" sekund olimpijade ... evo ja tražim Mikeca i njegove kvalifikacije za pištolj, NEMA !

Uz Go data u yettelu, nije dostupna aktivacija MAX aplikacije?

Prilozi

• IMG_1687.png
    IMG_1687.png
    84.8 KB · Pregleda: 47
  • IMG_1688.png
    IMG_1688.png
    82.9 KB · Pregleda: 26
  • IMG_1689.png
    IMG_1689.png
    52.7 KB · Pregleda: 67
Nije moguce preci na argentinsku pretplatu sa naseg naloga? Ili mora da se ceka da istekne nasa pretplata nakon otkazivanja?

… svakako se isplati, uz Total 10 koji je oko 1300din - Max i još jedna aplikacija stvarno dodju gratis… ili usluga telefonije i interneta… kako ko gleda… :)

Imam problem sa MAX aplikacijom na TV (Philips Android TV). Danas sam pustio stream sa olimpijskih igara i secka svakih par sekundi, jedva primetno ali dovoljno da nervira. Isto mi se desava i kad pustim film ili seriju, samo tada secne na svakih nekoliko minuta. Do interneta ne verujem da je jer imam 300/300Mbps, a i Eurosport 4K na IPTV radi glatko. Kao da aplikacija ima problem sa bufferingom. Je l' se jos neko susretao sa ovim problemom?

Može preporuka za vpn kako bih mogao da gledam basket u Grčkoj? Kad se logujem javlja mi not avaliable in your region, probao preko operinog premium vpn i neće.

Da li neko koristi kombinacuju Max i nord VPN na Google TV-?
Imam tv TCL C735 koji ima GoogleTV OS i na njemu imam MAX i NORD.
E sad,upalim Nord,izaberem ameriku,udjem u MAX i dobijem pristum americkom katalogu.
I taj pristup traje bas kratko,ako ne nadjem sta da gledam za maksimalno 30sekundi posle tih 30 sekendi me vrati na Srpski MAX.
Kao da se ugasi NORD ili sta je vec problem...
Da li neko koristi ove 3 stvari i ako kosti da li ima isti problem?

Niko nije imao ovaj problem kao ja?

Da li ima neki free vpn za Google TV koji radi bez problema sa MAX-om?

za VPN postoje teme, poput ove. hvala na razumevanju

Očajne su im najave za događaje. Prema Maxu Srbija sutra igra tri košarkaške utakmice: dve protiv USA i jednu protiv Portorika.

Prilozi

• IMG_0013.jpeg
    IMG_0013.jpeg
    642.8 KB · Pregleda: 56
Imam problem sa MAX aplikacijom na TV (Philips Android TV). Danas sam pustio stream sa olimpijskih igara i secka svakih par sekundi, jedva primetno ali dovoljno da nervira. Isto mi se desava i kad pustim film ili seriju, samo tada secne na svakih nekoliko minuta. Do interneta ne verujem da je jer imam 300/300Mbps, a i Eurosport 4K na IPTV radi glatko. Kao da aplikacija ima problem sa bufferingom. Je l' se jos neko susretao sa ovim problemom?
Isti problem imam i na TCL C805 (Google TV- Android 12). Seckanje vise treperenje slike. Vidi u podesavanjima TV-a da povecas refresh rate ekrana. Kod TCL se ta opcija nalazi u Motion i naziva se Dynamic Acceleration. Koji OS ima taj Phillips? Isto Google TV? Serije i filmove nisam pustao. Problem koji si opisao sam prvi put primetio juce prilikom otvaranja igara a i jutros kada sam pustao neke prenose. Jedino uz Dynamic Acceleration je gledljivo.
Edit:
Pustio sam da proverim i jedan film. Nema tih problema na Max-u. Kod mene samo sport sa olimpijade.

Poslednja izmena:
Očajne su im najave za događaje. Prema Maxu Srbija sutra igra tri košarkaške utakmice: dve protiv USA i jednu protiv Portorika.
… Srbija - Portoriko su žene… sa Amerikom igraju muškarci…
Isti problem imam i na TCL C805 (Google TV- Android 12). Vidi u podesavanjima TV-a da povecas refresh rate ekrana. Kod TCL se ta opcija nalazi u Motion i naziva se Dynamic Acceleration. Koji OS ima taj Phillips? Isto Google TV? Serije i filmove nisam pustao. Problem koji si opisao sam prvi put primetio juce prilikom otvaranja igara a i jutros kada sam pustao neke prenose. Jedino uz Dynamic Acceleration je gledljivo.
… u oba slučaja je vrlo verovatno adaptacija na frame rate… proveriti i koja je sistemska rezolucija i refresh, najbolje probati oba - 1080p ili 1080i, u oba slučaja 50Hz…

Još kad bi Google TV nudio kontrolu rezolucije i refresh rate za aplikacije instalirane direktno na TV :p ( =/= za HDMI source)

Ne valja, a skupo. Nema domaćih streaming aplikacija, ćao 😂😂

Nazad
Vrh Dno