Šta je novo?

MAX [nije tema o HBO Max ni o Supernovi]

Nisu nikad ni imali jaku ponudu filmova. Ništa novo. Mada mislim da je sada čak i slabija nego ranije.

Zasto je ovako slaba ponuda sa novim filmovima? Da li je to samo za srpski region ili je to uopste za sve?
Ako je verovati JustWatch-u, ništa novo nije dodavano u katalog od 1.7. Što je poprilično čudno, budući da su ranije maltene svaki dan nešto novo dodavali.

Desilo se čudo! Od jutros aplikacija radi lepo na OTT Eon boxu. Vide se titlovi u oba reda, kao u stara dobra vremena. Skoro dva meseca je bilo potrebno... Bravo, tesle!

Stvarno je bilo teško naći problem: dok ima nešto na screenu (PG rating, time Stripe, OSD komande) titl bude full, kako overlay nestane, titl presečen…

Da li neko ima nalog za posuditi samo na dan, hteo bih da probam da li mi aplikacija radi ok na TV, glupo mi da kupujem pretplatu za samo test...ako vidim da radi dobro onda bih svakako razmislio da kupim pretplatu

Mora da neko ko nije potpuni stranac ima Max...

Izglesa od nove verzije ostaje upamcen profil na kom je gledano. Ne ulazi u profil automatski ali ne mora da se salta od prvog vec po defaultu stoji zadnji profil selektovan. Android tv u pitanju

… ne znam kad je, ali sad vidim da se pojavio ceo raspored za OI… lepo podeljeno, po disciplinama…

To je što sam pitao davno. Taman lepo da ispratiš takmičenje od početka do kraja. Ne samo finale da bude, i to ako se ne poklopi sa nečim drugim. Odlično.

Taman lepo da ispratiš takmičenje od početka do kraja.
nisam siguran da će moći naknadno da se gleda. koliko sam razumeo, biće samo uživo, što je nezgodno u slučaju preklapanja termina

Pisalo je nešto i za naknadno ali nisam siguran. Možda bude i preuzimanje...
Videćemo. Uglavnom mnogo bolji izbor.

Jel se zna u kakvom će kvalitetu biti prenos preko Maxa, ima li nade za 4K? Kad već RTS nije u stanju da krene sa 4K kanalom, kao komšijskih HRT.

Da li mozda neko zna gde mogu da vidim spisak svih serija i filmova, posto u samoj app izbacuje i vrti jedno te isto?

Da li je neko imao problema sa titlovima na MAX-u da uopšte nema opcije podešavanja izgleda titlova (Subtitle style) ? Ja tu opciju imam samo na browser-u ali toga uopšte nema na aplikaciji ni na tv-u, ni na mobilnom telefonu, ni na tabletu. Tako je od prvog dana kada je krenuo MAX. Pisao sam i tehničkoj podršci pre 10 dana, tražili su da im slikam podešavanja da vide da te opcije zaista nema, ali od onda nikakav odgovor od njih. Ne znam dal ima veze tj da li je to neki bag zato što sam Legacy Standard korisnik, jer mi čudno da na tri različita uređaja toga nema.

Pa da pisalo se, al to što treba da se ide na Settings>Device Preferences>Accessibility mi ne znači jer uopšte nema nigde opcije Device Preferences. Inače nisam napisao, na tv-u koristim Mi Box S i Max app, telefon je Xiaomi a tablet TCL.

edit: Rešeno :)

Poslednja izmena:
poenta je da se nađe Accessibility (Pristupačnost) pa u njemu deo koji se odnosi na sluh jer su tu titlovi (captions). više puta je bilo reči o ovome

Nestao srpski prevod na House of the Dragon S02E06. Da li moze da proveri neko, posto kod mene sada ima samo hrvatski😅

Desilo se isto, mislim da je bila izašla 4. ep. i nije bilo srpskog titla na LG. Kasnije se pojavio.

Mislim da će biti moguće, gledati "reprizu" dnevnih događaja, bar preko browsera.
Odeš na olympics.com/schedule selektuješ sport koji si propustio (tamo već ima ponuda "gledaj na Max-u).
Zaista će biti epski kretenizam ako ne bude opcija gledanja propuštenog. Tokyo 2021 je imao sve živo, čak je bila i neka mogućnost multiscreen-a.

Da li ste proverili na konkretnoj epizodi? Ja sam se tako istripovao, a stvar je bila u tome da je hrvatski prevod na "recap"-u, a na konkretnoj epizodi je bilo sve normalno, tako da proverite da nije do toga

Nije ga bilo juce, ali ga zato ima danas, dodali su i srpski prevod za S02E06😁

Nazad
Vrh Dno