Ako je verovati JustWatch-u, ništa novo nije dodavano u katalog od 1.7. Što je poprilično čudno, budući da su ranije maltene svaki dan nešto novo dodavali.Zasto je ovako slaba ponuda sa novim filmovima? Da li je to samo za srpski region ili je to uopste za sve?
nisam siguran da će moći naknadno da se gleda. koliko sam razumeo, biće samo uživo, što je nezgodno u slučaju preklapanja terminaTaman lepo da ispratiš takmičenje od početka do kraja.
nema potrebe vise porediti HRT i RTSJel se zna u kakvom će kvalitetu biti prenos preko Maxa, ima li nade za 4K? Kad već RTS nije u stanju da krene sa 4K kanalom, kao komšijskih HRT.
Da li mozda neko zna gde mogu da vidim spisak svih serija i filmova, posto u samoj app izbacuje i vrti jedno te isto?
Kod mene je prevod na srpski (FOX TV LG WebOS Hub). Na drugi uređaji nisam gledao...Nestao srpski prevod na House of the Dragon S02E06. Da li moze da proveri neko, posto kod mene sada ima samo hrvatski😅
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari