chronograph
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 05.10.2017
- Poena
- 95
Govoriš o novom nalogu ili o nalogu koji je korišćen za HBO Max?
Konačno su sređeni titlovi na Samsungu.
Znam to za premotavanje i to radi nekako sporije i losije nego na hbo maxu..Kod mene odmah premota i pauzira se jednim klikom. E sad ako hoces brze premotavanje, mora da drzis duze dugme (mozda nekih 4-5 sec) da krene sa premotavanjem x2 i ako opet kliknes ide x4 itd sto je takodje iritira. Inace se ne pojavljuje dole nikakav meni.
Trejleri kod mene idu na pocetnom ekranu, desi se mozda za nesto da ne, ali 99% idu.
Ovaj bag prilikom izlazka iz aplikacije je bas... ako izadjes iz aplikacije dok je aktivan levi meni nema teorije da pustis posle toga bilo sta dok ne ubijes aplikaciju rucno.
Kod svih operatera je standard Full HDPretplata preko Yettel dal je osnovna ili ima 4k?
zašto ne bi bile na premium paketuPočele najave, čak i na Premium Maxu...
Izgled titlova podesavas u podesavanjima eon boxa a ne u max aplikaciji.Jel ovo, konkretno na Eon boxu, android max app nema opciju za subtitle style/size? Videcu da li je ovo uopste aotv app, samo sam je zatekao. Verovatno auto update neki. Nisam koristioo od zimus jos, tek eto da vidim radi li i ne valja.
Na webos ima font options, samo na prvu loptu neuporedivo je sporija app u odnosu na hbomax.
Jeste, troma je aplikacija i nepregledna. "Upravo dodato" čuči negde dole, voleo bih da popričam s autorima aplikacije, čisto da razmenimo poglede na svet i život. Kod mene na tv aplikaciji koja se skinuta na EON box nema nikakvih mogućnosti da se bira tip i izgled titlova. Na telefonu i na kompu ima i uredno radi. Problem presečenog titla na tv aplikaciji stidljivo rešavaju, neki sadržaj se pojavi s normalnim titlom, npr. Kuća zmaja 2, Dina 2, pokoja serija...Jel ovo, konkretno na Eon boxu, android max app nema opciju za subtitle style/size? Videcu da li je ovo uopste aotv app, samo sam je zatekao. Verovatno auto update neki. Nisam koristioo od zimus jos, tek eto da vidim radi li i ne valja.
Na webos ima font options, samo na prvu loptu neuporedivo je sporija app u odnosu na hbomax.
To ne sme biti. To je odvojeni render engine, nema tu reuse. Moze, ali amaterski.Izgled titlova podesavas u podesavanjima eon boxa a ne u max aplikaciji.
Sta ne sme biti??? Veoma je prosto i objasnjeno vec nebrojano puta. Treba se malo potruditi i prelistati temu unazad i pronaci u par klikova sekciju u podesavanjima boxa gde se menja izgled titlova.To ne sme biti. To je odvojeni render engine, nema tu reuse. Moze, ali amaterski.
Nisam zbog toga. Namerno sam onako postavi pitaanje jer mi app lici na webview, a ne na pravu sertifikovanu aot app. Mozda SBB ni ovde nije ulozio u sertifikaciju.
Ne mogu da potvrdim kog kvaliteta je stream.
Tu je sve namešteno, nisam ni dirao postavke. U svakom slučaju, promenio sam podešavanja pa vratio, da "razmrdam" stvar , i ništa: seče titl u MAX aplikaciji. Takođe, ako seče 98% sadržaja u aplikaciji, da je do boxa ne bi se video titl ni na 2% sadržaja, zar ne? Siguran sam da nije do EON boxa već bag Maxa.Hajde dok ne uskoči neko ko ima eon box, probaj da pronađeš:
Podešavanje uređaja/Pristupačnost/Titl... pa tu podesi kako voliš.
Trebalo bi da je to za svaki android tv isto (Settings>Device Preferences>Accessibility>...).
šta to nisi koristio od zimus? EON box ili Max? ako je Max u pitanju, nisi ni mogao da koristiš zimus jer se pojavio pre mesec danaNisam koristioo od zimus jos, tek eto da vidim radi li i ne valja.
kakve veze SBB ima sa Max-om?Mozda SBB ni ovde nije ulozio u sertifikaciju.
HBOMax app naravno. Vidi kontekst. Zatekao max app, nisam je instalirao naknadno, prenet nalog, migracija odradjena automatski i radi.šta to nisi koristio od zimus? EON box ili Max? ako je Max u pitanju, nisi ni mogao da koristiš zimus jer se pojavio pre mesec dana
kakve veze SBB ima sa Max-om?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari