Šta je novo?

MAX [nije tema o HBO Max ni o Supernovi]

Govorim baš o nalogu za mojmts portal a HBO Max nisam koristio dugo vremena ali mislim da sam se i na njemu logovao sa istim nalogom.

Mali off-topic. Ovo je neverovatno! Kad se na VPN Holandija na HBO Max prijavim sa postojeći HBO Max nalog,onda preko kablovskog operatera Supernova gde je ostao spojen i povezan sa HBO Max aplikaciju,sve radi... Screenshot_20240607-005252.png
A kad se prijavim u bilo koju drugu zemlju gde je samo MAX aplikacija,gde kablovski operater Supernova nije spojen ni povezan sa MAX aplikaciju,onda na postojeći HBO Max nalog ništa ne radi... Screenshot_20240607-011957.png
A kad se prijavim u bilo koju drugu zemlju gde je samo MAX aplikacija,gde kablovski operater Supernova nije spojen ni povezan sa MAX aplikaciju,onda na postojeći HBO Max nalog ništa ne radi... Screenshot_20240607-011957.png

Poslednja izmena:
Konačno su sređeni titlovi na Samsungu.

Na koji način može da se doplati usluga za SPORT paket, koristim usluge MTS-a.
U samoj aplikaciji ne može.

Uloguj se preko browser-a. Ne može kroz aplikaciju.

Zašto ne dodaju tako nadoplatu za 4K, za recimo 2 €?. Bilo bi zainteresiranih!

Izasao je pre par dana update za android tv, a i dalje nisu sredili iritirajuci bag...
Posto nema da ponudi exit/quit kad klicnes na back kao na HBO Max-u i ides vise puta back kako bi izasao iz aplikacije, prvo otvori onaj meni sa leve strane na MAX homescreenu, pa onda izadje iz aplikacije (tj i ne izadje nego generalno i dalje radi u backgranudu) i vratis se u apliakciju da gledas neki drugi ili nastavis isti film/seriju, javi se taj bag gde ide zvuk, a stoji zamrznuta slika tog levog menija i MAX homescreen i nemoguce je da pustis bilo sta koliko god puta ulazi i izlazio iz aplikacije, dok ubijes MAX u apps.
Prilicno iritirajuci bag, msm ok kliknes home dugme umesto da ides na back i tad ako nije aktivan taj levi meni je sve ok, medjutim to bi morali da srede i da aplikacija ima exit/quit kao stari HBO Max

Mene nervira recimo posto premotavam na tasterima oko OK dugmeta, na HBO Max aplikaciji cim se stisne da li levo ili desno dugme nebitno, odma je teralo po 10 il 15 sec koliko vec, dok sada samo izadje meni odozdo pa mora jos jednom da se klikne da bi premotalo, isto i za pauzu cim se pritisne OK pre je pauziralo, sad mora 2 puta. Android TV je u pitanju, ne znam jel isto na Tizenu i webOSu. Takodje sam primetio razliku recimo na Androidu ne idu traileri ili sta vec na pocetnom ekranu dok se na tizenu pustaju?

Kod mene odmah premota i pauzira se jednim klikom. E sad ako hoces brze premotavanje, mora da drzis duze dugme (mozda nekih 4-5 sec) da krene sa premotavanjem x2 i ako opet kliknes ide x4 itd sto je takodje iritira. Inace se ne pojavljuje dole nikakav meni.

Trejleri kod mene idu na pocetnom ekranu, desi se mozda za nesto da ne, ali 99% idu.

Ovaj bag prilikom izlazka iz aplikacije je bas... ako izadjes iz aplikacije dok je aktivan levi meni nema teorije da pustis posle toga bilo sta dok ne ubijes aplikaciju rucno.

Kod mene odmah premota i pauzira se jednim klikom. E sad ako hoces brze premotavanje, mora da drzis duze dugme (mozda nekih 4-5 sec) da krene sa premotavanjem x2 i ako opet kliknes ide x4 itd sto je takodje iritira. Inace se ne pojavljuje dole nikakav meni.

Trejleri kod mene idu na pocetnom ekranu, desi se mozda za nesto da ne, ali 99% idu.

Ovaj bag prilikom izlazka iz aplikacije je bas... ako izadjes iz aplikacije dok je aktivan levi meni nema teorije da pustis posle toga bilo sta dok ne ubijes aplikaciju rucno.
Znam to za premotavanje i to radi nekako sporije i losije nego na hbo maxu..
A sto se tice trejlera mozda je do specifikacija TVa pa su automatski iskljucili kod slabijih da ne bi bagovalo previse.

Pretplata preko Yettel dal je osnovna ili ima 4k?

Jel ovo, konkretno na Eon boxu, android max app nema opciju za subtitle style/size? Videcu da li je ovo uopste aotv app, samo sam je zatekao. Verovatno auto update neki. Nisam koristioo od zimus jos, tek eto da vidim radi li i ne valja.
Na webos ima font options, samo na prvu loptu neuporedivo je sporija app u odnosu na hbomax.

Jel ovo, konkretno na Eon boxu, android max app nema opciju za subtitle style/size? Videcu da li je ovo uopste aotv app, samo sam je zatekao. Verovatno auto update neki. Nisam koristioo od zimus jos, tek eto da vidim radi li i ne valja.
Na webos ima font options, samo na prvu loptu neuporedivo je sporija app u odnosu na hbomax.
Izgled titlova podesavas u podesavanjima eon boxa a ne u max aplikaciji.

Ako nije problem, podeli s nama gde se nalazi ta opcija... Pretražio sam sve opcije EON boxa i nisam našao prilagođavanje titlova. Tematski najbliža opcija je izbor jezika, ali to je sve.
Jeste, troma je aplikacija i nepregledna. "Upravo dodato" čuči negde dole, voleo bih da popričam s autorima aplikacije, čisto da razmenimo poglede na svet i život. Kod mene na tv aplikaciji koja se skinuta na EON box nema nikakvih mogućnosti da se bira tip i izgled titlova. Na telefonu i na kompu ima i uredno radi. Problem presečenog titla na tv aplikaciji stidljivo rešavaju, neki sadržaj se pojavi s normalnim titlom, npr. Kuća zmaja 2, Dina 2, pokoja serija...

Hajde dok ne uskoči neko ko ima eon box, probaj da pronađeš:
Podešavanje uređaja/Pristupačnost/Titl... pa tu podesi kako voliš.
Trebalo bi da je to za svaki android tv isto (Settings>Device Preferences>Accessibility>...).

Izgled titlova podesavas u podesavanjima eon boxa a ne u max aplikaciji.
To ne sme biti. To je odvojeni render engine, nema tu reuse. Moze, ali amaterski.
Nisam zbog toga. Namerno sam onako postavi pitaanje jer mi app lici na webview, a ne na pravu sertifikovanu aot app. Mozda SBB ni ovde nije ulozio u sertifikaciju.
Ne mogu da potvrdim kog kvaliteta je stream.

Pogledaj Help u max. Imaš odgovore za sve uređaje gde se podešava. Da li sme ili ne sme...
Pogledao link:

To ne sme biti. To je odvojeni render engine, nema tu reuse. Moze, ali amaterski.
Nisam zbog toga. Namerno sam onako postavi pitaanje jer mi app lici na webview, a ne na pravu sertifikovanu aot app. Mozda SBB ni ovde nije ulozio u sertifikaciju.
Ne mogu da potvrdim kog kvaliteta je stream.
Sta ne sme biti??? Veoma je prosto i objasnjeno vec nebrojano puta. Treba se malo potruditi i prelistati temu unazad i pronaci u par klikova sekciju u podesavanjima boxa gde se menja izgled titlova.

Hajde dok ne uskoči neko ko ima eon box, probaj da pronađeš:
Podešavanje uređaja/Pristupačnost/Titl... pa tu podesi kako voliš.
Trebalo bi da je to za svaki android tv isto (Settings>Device Preferences>Accessibility>...).
Tu je sve namešteno, nisam ni dirao postavke. U svakom slučaju, promenio sam podešavanja pa vratio, da "razmrdam" stvar :ROFLMAO:, i ništa: seče titl u MAX aplikaciji. Takođe, ako seče 98% sadržaja u aplikaciji, da je do boxa ne bi se video titl ni na 2% sadržaja, zar ne? Siguran sam da nije do EON boxa već bag Maxa.

šta to nisi koristio od zimus? EON box ili Max? ako je Max u pitanju, nisi ni mogao da koristiš zimus jer se pojavio pre mesec dana

kakve veze SBB ima sa Max-om?
HBOMax app naravno. Vidi kontekst. Zatekao max app, nisam je instalirao naknadno, prenet nalog, migracija odradjena automatski i radi.
A SBB ima veze utoliko sto mora da sertifikuje uredjaj, plati, ne bi li reprodukovao u najvecem kvalitetu. Za Netflix box vise nije sertifikovan.
Ovo za fontove style/size ... Eto probao sam, ne utice na app. Velicina i stil su default (medium). Captions font size je nebitan. Ovo sto na linku za pomoc pomnju su zapravo captions (sakriveni titl kako oni zovu).
Font settings za subs radi ok na webos.

Nazad
Vrh Dno