Isti slučaj.Imam problem da mi je na TVu isečen titl, tj. prvi red se vidi, drugi ne.
Kontaktirao sam korisničku podršku već tri puta od kada se prešli na Max i svaki put mi kažu da rade na otklanjaju problema.
Potpuno amaterski. Da nemam aplikaciju preko Yettela sigurno bih otkazao pretplatu dok ne sve ne srede.
Meni su radili svih prethodnih dana na laptopu. Rade srpski titlovi i na telefonu. Međutim, pošto su mi isečeni i negledljivi titlovi na tv-u, kastujem sa telefona, a onda se gube srpski titlovi, mogu samo hrvatski titl da uključim (i druge jezike). Podrška mi generički odgovara, neću se više baviti njima. Ako potraje neću koristiti aplikaciju, bez titlova mogu i piratski da gledam po netu.
I kod mene na EON box isečeni titlovi.Imam problem da mi je na TVu isečen titl, tj. prvi red se vidi, drugi ne.
Kontaktirao sam korisničku podršku već tri puta od kada se prešli na Max i svaki put mi kažu da rade na otklanjaju problema.
Potpuno amaterski. Da nemam aplikaciju preko Yettela sigurno bih otkazao pretplatu dok ne sve ne srede.
Da li je resen tvoj problem logovanja na MAX, posto je kod mene identican problem?Meni su juče kreirali mts nalog, međutim i dalje ne mogu da se ulogujem na MAX i sa tim podacima. Sad čekam naprednu podršku i da mi ponovo daju nove kredincijale.
Nece VISA, Master prolazi.Svi koraci ispoštovani za pretplatu preko Argentine ali nema šanse,uvek izbaci "something went wrong".Pripejd Visa Komercijalne,da li je u tome problem?
Android,Opera Touch private mode,Surfshark.
Više od godinu dana ne radi VISA u ArgentiniSvi koraci ispoštovani za pretplatu preko Argentine ali nema šanse,uvek izbaci "something went wrong".Pripejd Visa Komercijalne,da li je u tome problem?
Android,Opera Touch private mode,Surfshark.
Tačnije radi Visa, ali ne rade Visa kartice izdate van Argentine.Više od godinu dana ne radi VISA u Argentini
I kod mene su isečeni, samo kad je OSD aktivan, pojavi se i drugi red…Kod mene su isečeni na EON boxu (OTT verzija, uz optiku), a kod mojih matoraca sve radi kako treba (kablovska verzija boxa, onaj zaobljeni na jednoj ivici). Nemam rešenje...
Standard je paket preko SBB-a, kao i kod svih. Ja sam ih nekoliko puta cimao oko toga da li će dozvoliti nadogradnju na Premium, ali mislim da od toga nema ništa.Imam MAX preko SBB premium naloga. Nece da mi pusti Dune 2 dolby vision/atmos format.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari