Šta je novo?

MAX [nije tema o HBO Max ni o Supernovi]

Probaj ovako kako je ovaj član uradio
Ne nudi opciju da se odabere provajder, kad se ide na pravljenje novog naloga. Nema rešenja jednostavno. Sve dok nam ne naprave moj MTS naloge, tj. dok ne dobijemo nove šifre korisnika. Poznavajući SN, trebaće im nekoliko meseci, živi bili, pa videli.

Sećam se koliko im je trebalo vremena da usklade svima istu TV šemu.

To je top priča onda, istaržiće se mogućnost. Verovatno će rusi najpre da provale kako i šta.

Max i Yettel u kombinaciji za sada rade dobro. Uglavnom svaki put kod neke promene bilo je kilavo, sada mogu reci plus.
Radi Max na 3 uredjaj istovremeno.
LG tv (aplikacija iz stora), Yettel android boks i Honor android mobilni telefon.
Sto se tice 4k slike, u katalogu nudi filmove i serije tog kvaliteta. Iskreno slika je ostra i dobra, ali ipak za nijansu slabija nego preko Kodija.
HDR ne pali automatski pa ako je to neki znak ne znam, kada se rucno podesi ipak je bolji utisak.
Sto se tice titlova, na LG tv-u se mogu podesavati fontoci i ostala sitna crevca, dok na android boksu ne mogu
Ton je jedini minus za sada, osim sto je mnogo tisi mislim da nema ostalih podesavanja.
Aplikacija je dosta brza i stabilnija nego prethodna.
Videcemo sta dalje ako izbace 4k kao sto verovatno i hoce.
A za sport jedino ako bude Euro Sport player fazon za Pariz 2024 pa se moze birati sport i bukvalno svaki prenos!

Max i Yettel u kombinaciji za sada rade dobro. Uglavnom svaki put kod neke promene bilo je kilavo, sada mogu reci plus.
Radi Max na 3 uredjaj istovremeno.
LG tv (aplikacija iz stora), Yettel android boks i Honor android mobilni telefon.
Sto se tice 4k slike, u katalogu nudi filmove i serije tog kvaliteta. Iskreno slika je ostra i dobra, ali ipak za nijansu slabija nego preko Kodija.
HDR ne pali automatski pa ako je to neki znak ne znam, kada se rucno podesi ipak je bolji utisak.
Sto se tice titlova, na LG tv-u se mogu podesavati fontoci i ostala sitna crevca, dok na android boksu ne mogu
Ton je jedini minus za sada, osim sto je mnogo tisi mislim da nema ostalih podesavanja.
Aplikacija je dosta brza i stabilnija nego prethodna.
Videcemo sta dalje ako izbace 4k kao sto verovatno i hoce.
A za sport jedino ako bude Euro Sport player fazon za Pariz 2024 pa se moze birati sport i bukvalno svaki prenos!
Zar nisu rekli da ce Olimpijske igre biti dostupne svima?

Nije greška. Meni su na mail juce odgovorili da ne možemo pristupati LATAM i USA regionu zbog besplatnog sporta. LATAM i USA mogu međusobno, a mogu pristupati i našem katalogu.
Kad prestan nuditi besplatni sport onda ćemo moći? Do kad je besplatno?

Nije samo to gledao sam po netu prvo je MAX bio u US a ostali Hbo Max pa su kao odvojeni entiteti bili nemoguci za logovanje i verovatno su to repovi. A moguce je da je to namerno i uradjeno zbog prava za NBA i ostali US sport ciji su troskovi ogromni.

Ne nudi opciju da se odabere provajder, kad se ide na pravljenje novog naloga. Nema rešenja jednostavno. Sve dok nam ne naprave moj MTS naloge, tj. dok ne dobijemo nove šifre korisnika. Poznavajući SN, trebaće im nekoliko meseci, živi bili, pa videli.

Sećam se koliko im je trebalo vremena da usklade svima istu TV šemu.
Upravo ovo. Ja imam moj MTS nalog i navodno novu šifru korisnika za Supernova pretplatu, ali mi i dalje ne radi. Zvao sam danas ponovo Supernova podršku, dobio oh posle samo 45minuta, i moj tiket i problem su i dalje u obradi. Inače znaju da nikome iz Supernove ne radi Max, ali ih izgleda nije briga.

Probaj ovako kako je ovaj član uradio
Upravo sam i ja to uradio. Poslali sestocifreni kod na mail pa posle 10-15 min. Kad sam uneo kod izbacilo gresku. Kad sam ponovo pokusao sa login podacima telekoma izbacuje mi gresku kao vecini.

Upravo sam i ja to uradio. Poslali sestocifreni kod na mail pa posle 10-15 min. Kad sam uneo kod izbacilo gresku. Kad sam ponovo pokusao sa login podacima telekoma izbacuje mi gresku kao vecini.
Mene su zvali is Supernove viseg nivoa podrške, zbog tiketa koji sam napravio juče pozivom. Morao sam da dam svoje kredencijale za mojMTS portal, obrisao je postojeći profil, dodao novi, stigao mi je taj kod na mail, koji sam mu takodje dao i rešio mi je problem.

Evo vam ljudi transkripta razgovora sa hbo agentom od pre nekoliko minuta ovo je dakle bruka i sramota i od samog hbo-a a ne samo od supernove i telekoma.

Automatska poruka: Agent se pridružio četu.
Dobar dan, hvala Vam što ste kontaktirali MAX korisničku podršku! Moje ime je Biljana, kako mogu da Vam pomognem?
Ne radi mi usluga nakon sto se ulogujem a koristim uslugu supernova operatera u BiH ne vidim ni filmove ni serije a u pretplati uopste nema navedena Supernova
Juce sam govorio sa vasim kolegom i rekao je da hbo nije prebacio korisnike supernove na novu max aplikaciju sa hbo maxa
Žao mi je što se susrećete sa problemom.
Da tako je na žalost korisnici koji uslugu koriste preko Supernove nisu u potpunosti prešli na Max.
Molimo Vas da kontaktirate Supernovi kako bi Vam asistirali u rešavanju problema.
Kontaktirao sam i oni ne znaju nista oko toga
Jako nam je žao ali na žalost nismo u mogućnosti da Vam asistiramo jer ulsugu koristite preko operatera, oni mogu da Vam daju sve informacije. Možda ste dobili nekog od kolega koji nemaju sve informacije pa zatražite nekog ko može sve da vam objasni.

Evo vam ljudi transkripta razgovora sa hbo agentom od pre nekoliko minuta ovo je dakle bruka i sramota i od samog hbo-a a ne samo od supernove i telekoma.

Automatska poruka: Agent se pridružio četu.
Dobar dan, hvala Vam što ste kontaktirali MAX korisničku podršku! Moje ime je Biljana, kako mogu da Vam pomognem?
Ne radi mi usluga nakon sto se ulogujem a koristim uslugu supernova operatera u BiH ne vidim ni filmove ni serije a u pretplati uopste nema navedena Supernova
Juce sam govorio sa vasim kolegom i rekao je da hbo nije prebacio korisnike supernove na novu max aplikaciju sa hbo maxa
Žao mi je što se susrećete sa problemom.
Da tako je na žalost korisnici koji uslugu koriste preko Supernove nisu u potpunosti prešli na Max.
Molimo Vas da kontaktirate Supernovi kako bi Vam asistirali u rešavanju problema.
Kontaktirao sam i oni ne znaju nista oko toga
Jako nam je žao ali na žalost nismo u mogućnosti da Vam asistiramo jer ulsugu koristite preko operatera, oni mogu da Vam daju sve informacije. Možda ste dobili nekog od kolega koji nemaju sve informacije pa zatražite nekog ko može sve da vam objasni.
Nije hbo to nista kriv, to su ovi nasi retardi iz telekoma posto je i supernova njihova pa verovatno planiraju da sve objedine ali im ocigledno ne ide bas najbolje

Isto kao i u Srbiji nemaju pojma sto ne moze da radi pitaju ona retardirana pitanja jeste li skinuli aplikaciju kako se logujete samo zamlacuju korisnika

Što je najgore meni ni mts ne radi, nisam ranije koristio hbo preko mtsa i evo sad pokušavam sa podrškom ali izgleda da nemaju pojma. A hbo me preusmerio na mts

Inace jutros sam im slao mejl da mi povezu supernovu sa mojmts nalogom oni ni odgovaraju sta im se cefne, kao da prvi put koristim internet i da sam debil a ne da je problem do njih

Prilozi

• Screenshot_20240522_142248_Outlook.jpg
    Screenshot_20240522_142248_Outlook.jpg
    184.1 KB · Pregleda: 100
Ma ljudi jedan korisnik je juce dobro sve orovalio ovde ovde obe strane skidaju odgovornost sa sebe a korisnici su na gubitku vec 2 dana, a plus sto gube premium idu u standard paket i kada nam puste max gubi se ono sto se imalo do prekljuce.
Ovde su u pitanju finansije izmedju te 2 kompanije i tu je zapelo zato se ovako i odugovlaci nisu tehnicari koji rade u hbo nepismeni ljudi oni vrlo dobro znaju kopirati naloge sa stare platforme na novu ovde je samo rec o novcu.
A korisnike ko j.. jer ljudi ovo je ipak balkan zemlje treceg sveta zato nam je takva i ponuda kod streaming platformi uvek najlosija pa ljudi moraju koristiti vpn servise da bi se kacili na us servere da gledaju punu ponudu
Teraju ljude od sebe ali bukvalno da koriste pirateriju zaista tragicno.

Dan kasnije, my list je i dalje zabačen negde duboko ispod svih ovih trash reality gluposti, lista noviteta ne postoji, srpski prevod na browseru takođe. Znam da žele da sad sve stoji nabacano da bi primetili te nove discovery, id i ostale bullshit realitije, ali iritira...

My list je bukvalno jedan klik u svakom momentu...

Nazad
Vrh Dno