Šta je novo?

MAX [nije tema o HBO Max ni o Supernovi]

evo ti SS koliko vuce, ovo prvo ti je Aquamen, a drugo ti je Equalizer 3. Jedan je UHD drugi FullHD
Pusti Teksaškog Rendžera, on će imati najjači protok. 😁

Prilikom pokretanja HBO Max stigla pozdravna poruka da je Max u opticaju; preuzeo, otvorio, bez ikakvih podešavanja. Juče je prikazivao Max u Google Play, ali odabirom je izlazio iz aplikacije (Google Play).

Ja i dalje nemam srpske titlove na lg tv aplikaciji, kao i na browserima. Zna li se nešto o tome?

@Mags
Imam i ja hrvatske, slovenačke, makedonske i engleske. Ali iz principa i zbog prethodne aplikacije samo srpski dolaze u obzir.

Ovo je odgovor agenta za korisnike na pitanje za webos i za browsere.
,,Zao nam je zbog novonastale situacije, Naime, taj problem je evidentiran danas sa prelaskom na MAX platformu i na njemu se radi"
,,Zamolićemo Vas za malo strpljenja, verujemo da će prevodi uskoro da se pojave i da će platforma funkcionisati opet bez problema".
Pozdrav

Poslednja izmena:
Da li je nekome proradio MAX preko supernove?
Meni je upravo sad prošlo logovanje u MAX aplikaciji na android tabletu preko Supernove. Prethodno sam pokušavao na kompu i na telefonu i izbacivalo mi da nisam pretplatnik preko Telekoma, sad na tabletu prošlo.
Sad još da vidim da li će komp i telefon i dalje da me zazaju, ili će prihvatiti da sam korisnik. Cirkus sa Supernovom, Telekomom i Maxom :ROFLMAO:

Edit: Sad mogu da se ulogujem i na kompu i telefonu, bitno je da je na nekom uređaju uspelo da prođe povezivanje sa moj.mts.rs profilom.

Meni je upravo sad prošlo logovanje u MAX aplikaciji na android tabletu preko Supernove. Prethodno sam pokušavao na kompu i na telefonu i izbacivalo mi da nisam pretplatnik preko Telekoma, sad na tabletu prošlo.
Sad još da vidim da li će komp i telefon i dalje da me zazaju, ili će prihvatiti da sam korisnik. Cirkus sa Supernovom, Telekomom i Maxom :ROFLMAO:

Edit: Sad mogu da se ulogujem i na kompu i telefonu, bitno je da je na nekom uređaju uspelo da prođe povezivanje sa moj.mts.rs profilom.
Objasni tačno šta si uradio? Ja sam od supernlve dobio novi username i novu password i neće

@misko1965

Ja i na LG TV aplikaciji i na browseru imam hrvatske titlove. Srpske nemam.
Isto. Ne smeta mi, posto je jezik manje-vise isto s drugo pakovanje. Nego sto mi cesto ta 1080p degradira u neku nizu, verovatno 240p. iako imam net od 300 mbps. A posto jel'te svi smo standard korisnici, koji smo bili premium dok je bio HBO MAX (standard je najvisi tu) 1080p izgleda kao da je zesce kompresovan (Dune 2). A latinicna slova sa kvacicom kao da su od nekog drugog fonta, ono......upao retardinjo.

Objasni tačno šta si uradio?
Još ranije danas sam napravio profil na moj.mts.rs. Onda sam pokrenuo android aplikaciju i tu išao odmah na povezivanje sa provajderom Telekom Sribija, nisam se logovao sa HBO Max nalogom. Onda tu ukucam username i password sa moj.mts.rs i ako te prepozna ponudi ti da napraviš novi nalog, tu kucaš email i pass koji si koristio za HBO Max i onda te prepozna kao već postojeći nalog pa ti pošalje kod na tu email adresu. Tu malo sačekaš, pošto neće stići odmah nego za nekih 10 do 15 minuta i onda ukucaš taj kod i to je to.

Još ranije danas sam napravio profil na moj.mts.rs. Onda sam pokrenuo android aplikaciju i tu išao odmah na povezivanje sa provajderom Telekom Sribija, nisam se logovao sa HBO Max nalogom. Onda tu ukucam username i password sa moj.mts.rs i ako te prepozna ponudi ti da napraviš novi nalog, tu kucaš email i pass koji si koristio za HBO Max i onda te prepozna kao već postojeći nalog pa ti pošalje kod na tu email adresu. Tu malo sačekaš, pošto neće stići odmah nego za nekih 10 do 15 minuta i onda ukucaš taj kod i to je to.
I ti kao korisnik supernove si uspeo da napraviš nalog na moj.mts.rs?

Bas zato i treba zvati i otvarati naloge a ne da im se dozvoli da se izvuku sa nemaju odgovor.
Oni ne reaguju ni kada im visi optički kabel posle nevremena, i kada dođu posle mesec dana hoće da naplate 500 din. jer nije bilo prekida signala.
Ovo sa HBO max im je totalno nebitno. 😀

Yettel provereno standardni paket iako su slagali preko korisnicke podrske da uslovi ostaju nepromenjeni (mislisli su na cenu paketa vrv) Max 30 videa moze biti preuzeto na standard paketima, 2 uredjaja istovrmeno strimiju a kao sto mnogi od Vas pisali daleko slabiji kvalitet slike.
Zanimljivo je da A1 ne nudi Max kod nas a od danas je u ponudi kod A1 u Makedoniji.

Već imam nalog na moj mts za prostor na tavanu taj nalog Max neće da prihvati, niti mogu da napravim nov

Oni ne reaguju ni kada im visi optički kabel posle nevremena, i kada dođu posle mesec dana hoće da naplate 500 din. jer nije bilo prekida signala.
Ovo sa HBO max im je totalno nebitno. 😀
Lepo. 8 meseci izdrzacu. Mada mozda i ranije potpišem sa nekim operaterom.

I meni su dali novu sifru korisnika jutros i napravio mojmts nalog. Na portalu vidim samo iris digitalni servis i Max logovanje naravno ne radi...

Ima tamo opcija i da se mojmts napravi sa JMBG, možda ljudi sa starom šifrom korisnika tako da probaju.

Da li je katalog filmova i serija isti kao i pre i ako nije da li postoji negde spisak sa razlikama?

I meni su dali novu sifru korisnika jutros i napravio mojmts nalog. Na portalu vidim samo iris digitalni servis i Max logovanje naravno ne radi...
Probaj na drugim uređajima, meni nije prolazilo na kompu i telefonu, na tabletu prošlo.
Kad na jednom uređaju prođe povezivanje sa Telekomom, na drugima se samo loguješ sa e-mail adresom i passwordom

Imam mojmts nalog odavno, povezan sa JMBG-om, ali na njemu su aktivni samo stari Telekom servisi, ne mogu da povežem sa Supernova servisima...
I meni je pronašao stari mojmts nalog koji sam koristio dok sam bio njihov korisnik za mobilni, ali vidi mi račune koje plaćam za Supernovu, ne vidi mi koji je paket u pitanju.

Kod mene je potpuno nezavisno jedno od drugog... Vidim samo račune za Telekom, ništa za Supernovu. Imam potpuno drugačiji šifu korisnika i ne mogu da napravim još jedan mojmts nalog sa istim JMBG-om...

Kod mene je potpuno nezavisno jedno od drugog... Vidim samo račune za Telekom, ništa za Supernovu. Imam potpuno drugačiji šifu korisnika i ne mogu da napravim još jedan mojmts nalog sa istim JMBG-om...
Možda treba da ih kontaktiraš da ti povežu Supernova usluge sa tim nalogom.

ima titla na srpskom
Black Adam (2023)
Screenshot_2024-05-21-21-17-02-949_com.wbd.stream.jpg

Meni se najnormalnije vide titlovi na srpskom, a tu je i srpska sinhronizacija na crtaćima. Sony Google TV.

Način na koji je SBB postupio u vezi sa ovom promenom je po meni sramotan. Juče ih bukvalno pitao, kao nemamo mi veze sa tim :D Pa valjda oni ugovaraju sa Max-om šta će da ponude korisnicima, tj. da su hteli da plate malo više mogli su bez problema da ponude ono što je i do sada bilo. Danas su na brzinu promenili informacije na sajtu, na Moj SBB i u aplikaciji, ali se vidi da su i tu žurili, pa u aplikaciji i dalje stoji da može da se gleda na 3 uređaja.

Nazad
Vrh Dno