Pretpostavljam da si koristio novi MaxBlast Plus II.Grunt je napisao(la):Probao sam i nije isloKada sam napravio boot disk i podigao makinu usao u Max Blast on mi kaze da ima nov i neformatiran drajv i pita da li hocu da ga formatiram ja kazem da hocu a on meni kaze ERROR invalid drive ili tako nesto ! Posle toga zatvorim taj prozor i probam rucno iz menija ali opet isto pokaze mi hard kao parked ja ga nabacim na master mesto i kliknem na njega da ga formatiram ali neide opet ista greska !
Kod ortaka ploca prepozna hdd i kod njega mi je dao da ga formatiram i particionisem ali mi neda da instaliram EZ BIOS valjda zato sto ga je ploca prepoznala !
Ako ploca vidi hard u BIOS-u (naravno, prijavljuje pogresan kapacitet) mora da proradi u 99.99% slucajeva.Grunt je napisao(la):Cisto jedno kratko pitanje jer bas na svakoj ploci novi HDD-eji mogu da prorade uz pomoc Max Blasta ili ima ploca na kojoj to jednostavno neide ?
Kao prvo, ne vredi ti da to radis kod ortaka, jer on ima drugu plocuGrunt je napisao(la):Znao samZnao sam da sam baksuz jer moja ploca blokira kada pronalazi HDD , idem sutra kod ortaka da pokusam jos jednom sa MAX Blastom, nadam se da ce uspeti ! Znaci procedura je sledeca udjem u BIOS stavim auto detect i kada se podize makina pritisnem F4 da preskoci traganje drajva jer bi inace blokirala masina, posle toga starta se Max Blast idem na cancel pa na instal EZ BIOS pa odatle pratim uputstva ! Imas jos neku sitnicu da mi kazes mozda ? Ako ne pozeli mi barem srecu jer necu samo tako da protracim 100 evra koliko sam dao na novi hard
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari