Šta je novo?

Matrox

Mihajlo

Čuven
Učlanjen(a)
28.03.2003
Poena
619
Imam Matrox DualHead g400 i imam problem sa njim .......... kada pokrenem neki divx na monitoru je sve ok ali na TVu nema slike tj ima samo prozor Divx pleyera i kursor misa ......... instalirao sam i G400 divx ali ponovo nista

ako neko zna nek pomaga :?:

Kao prvo, moras da imas 'odgovarajuci' kabl, koji baca kolor sliku na TV. Potom moras malo procackati po DualHead opcijama u drajverima.

DualHead Multi-Display - ENABLED (Separate resolutions and color....)
DualHead DVD Max - ENABLED
TV Standard - PAL

To bi otprilike bilo to... ako i dalje nemas sliku, probaj da se igras sa opcijama DVDMax TV Settings, i TV Adjustments.

I ja koristim DivXG400, ali mislim da on nije neophodan da bi se slika pojavila ili ne, vec nudi dodatne opcije...

Pozdrav

Šta je to DivXG400? Ajd i ja sam novo pečeni vlasnik pa me interesuje.

Da bi pustio DiVX na tv-u nije potrebno ništa od posebnih programa, već se sve sredi kroz opcije koje je melkor naveo. Jedino što (ja) ne mogu da ga dobijem ako minimiziram prozor u kome je mediaplayer, već mora biti otvoren na ekranu monitora, makar i minimalno (npr da je se vidi film u dijagonali 1cm).

brzi,

mislim da toga nema u drajverima, vec zavisi od player-a (sada sam na poslu, pa pricam otprilike 'napamet' :))

Vplayer koji ja koristim ima mogucnost da 'pauzira' film ga minimizujes ... to lepo iskljucis i nemas problema

DivXG400 je aplikacija koja se sama pokrene kada pustis film, i u njoj imas dodatna fina podesavanja slike, subtitlova, bla bla... Uz ffdshow, dobitna kombinacija

pozdrav

Nazad
Vrh Dno