Šta je novo?

Matrox Software DVD Player ( Ravisent - CineMaster2000 )

magick

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.01.2001
Poena
770
Da li neko ima ovaj softver? Radi se o specijalnom matroxovom izdanju CineMaster2000 DVD plejera koji je specijalno optimizovan za njihove grafičke kartice. Program može jedino da se naruči preko njihovog sajta, a na dvd.box.sk i astalavisti nisam ništa našao.

Možda se ne bi toliko ni naložio na ovo da pre par dana kod SKC-a nisam kupio kompilaciju programa na kojoj se nalazio i ovaj plejer ( v.6.1.22. ili tako nešto ), međutim kada sam došao kući shvatio sam da spisak programa nema veze sa samim sadržajem diska i grdno se razočarao. :( Otišao sam da reklamiram disk i dobio drugi, isti takav, ali je i na njemu bila narezana neka sasvim druga kompilacija. Radi se o disku PC Utility vol.6 koji se prodaje samo i isključivo na predposlednjoj tezgi sa desne strane, kada se ide ka Nemanjinoj. To je njihova produkcija i može se naći na nekoj drugoj tezgi samo ako su im oni preprodali, mada ga ja nisam nigde video. Moljakao sam ih da mi narežu jedan disk sa "pravom" kompilacijom koja je deklarisana na omotu, ali džaba. Kao "nema, ne može, gotovo je" i.t.d. Pokušavao sam da im izvučem od koga to nabavljaju pa da stupim sa čovekom u kontakt, ali nisu hteli da mi izađu u susret. Pošto taj program sigurno postoji u piratskim krugovima, reših da ga potražim pa sam zvao Plato Extreem ali ni oni ga nemaju. :(

Da li neko nekim slučajem ima gore pomenutu kompilaciju koja se podudara sa sadržajem navedenim na omotu, tojest ima Matrox DVD player? Pomagajte ljudi!

P.S. Evo o čemu se radi, a imate u Attachmentu i release notes.

Nazad
Vrh Dno