Šta je novo?

Matrox Millenium 2 Mb - drajveri

notax

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
01.07.2000
Poena
710
Da li neko moze da me posavetuje, koji su najbolji drajveri (oznaka verzije, link etc.) za pomenutu graficku kartu, a najbolji se odnosi na stabilnost i 2D??

Pa neverujem da ćeš za tu kartu naći neki izbor drajvera. Što se tiče stabilnosti i 2D pa to je Matrox to se podrazumeva sa svim drajverima.
Od kartica imam Millenium II 8MB, MilleniumII/Mistique220, G400 i G550 i naravno drajvere za njih. Najbolje je da se raspitaš na njihovom forumu.

Ne postoje drajveri za doticnu karticu. A ne znam stvarno sta ce ti kada i win98 i w2k, kao i naravno winxp detektuju doticnu karticu i instaliraju njihove drajvere i sve to radi savrseno. I nije mi jasno kako to da drajver moze da utice na kvalitet 2d slike ???

Vocko je napisao(la):
Ne postoje drajveri za doticnu karticu. A ne znam stvarno sta ce ti kada i win98 i w2k, kao i naravno winxp detektuju doticnu karticu i instaliraju njihove drajvere i sve to radi savrseno. I nije mi jasno kako to da drajver moze da utice na kvalitet 2d slike ???

Naravno da postoje! Najnovija verzija je 682. win9x. XP cini mi se nije podrzan.
6,66Mb imas ih na njihovom sajtu... Ubrzavaju stvari kao opengl i tsl...

dejandj je napisao(la):
Naravno da postoje! Najnovija verzija je 682. win9x. XP cini mi se nije podrzan.

Jeste, ja se izvinjavam. Nisam navikao da koristim w98, tj koristim ga samo kada treba za 10min da mi se instalira sve :) Ali to se promenilo od skora i sve mi se cini da cu da se vrnem sa w2k na w98...

dejandj je napisao(la):

Skinuo sam neke drajvere sa sajta koji su bas za Millenium (1) i teshki su 1,58 Mb, a oznaka im je 1677_412, u stvari tako je ime fajla, a oznaka nesto kao 4.12......
Jos da stigne kartica....
U kombinaciji sa Diamond Voodoo2, a mozda bude i 2 komada u SLI.
Djavo mi ne da mira, uvek sam hteo to da isprobam, kao ljubitelj Unrel-a i Serious Sem-a.

Zar nije jednostavnije uzeti npr. GF3 TI200 i zaobici te akrobacije.

Aca je napisao(la):
Zar nije jednostavnije uzeti npr. GF3 TI200 i zaobici te akrobacije.

Ne nalazim da je duhovito. FX

Nazad
Vrh Dno