Šta je novo?

matrox g450 ili ati radeon 9100pro

dexter

Čuven
Učlanjen(a)
06.04.2003
Poena
609
sta je bolje od ove dve kartice ako mi mozete objasniti
hvala?

Za igranje Radeon.
Za sve ostalo Matrox.

ljudi totalno niste u pravu...matrox je odlicna karta za prikaz slike, ali kada se radi o nekoj 3d akceleraciji, katastrofalna je. zato ako se bavite nekim 3d rnderingom, najbolje je uzeti onu poslednju verzuju matroxa, parhelia jel se tako zove, koja je koliko znam mnogo mocniji model od nekog g450/550. pride je jos opremljena sa 256/512mb vram-a.

Miroslav je napisao(la):
ljudi totalno niste u pravu...matrox je odlicna karta za prikaz slike, ali kada se radi o nekoj 3d akceleraciji, katastrofalna je. zato ako se bavite nekim 3d rnderingom, najbolje je uzeti onu poslednju verzuju matroxa, parhelia jel se tako zove, koja je koliko znam mnogo mocniji model od nekog g450/550. pride je jos opremljena sa 256/512mb vram-a.
A cena? Prava sitnica...

Darko je napisao(la):
A cena? Prava sitnica...
ljudi koji se bave 3d animacijom su retki i obicno se dobro placaju, pa tako i njihove firme imaju puno novca, pa ne vidim zasto bi im bio problem da odvoje tu sumu :)

Miroslav je napisao(la):
ljudi koji se bave 3d animacijom su retki i obicno se dobro placaju, pa tako i njihove firme imaju puno novca, pa ne vidim zasto bi im bio problem da odvoje tu sumu :)
\
Zato sto je ortak privatno lice a ne firma!
Da je firma pitao bi sta je bolje:
FX Quadro, R9800 Ultra ili tvoj matrox, a ne low-end kartice ispod 100e... ;)

Meni je i dalje nejasno ono "bla, bla"ctp;

ok, ljudi hvala na savetima,
nesto sam u medjuvremenu i sam naucio.
ja sam jos "zelen" u kompjuterskoj grafici tek treba da ucim
ali zelim da se krecem u pravcu 3d renderinga i animacija pa bi bilo lepo da me u tome podrzite ka "mladog pitomca"

za Darka: ruzan ti je brate onaj slogan na kraju, ljudi ga tumace na razne nacine!!!! Nisam ti bre ja turbo folk pevacica koja se probija na estradu pa da se saginjem BRE!!! "''bem ti lebac, da ti ''bem lebac!!!":rocket: :rocket: :rocket:

dexter je napisao(la):
za Darka: ruzan ti je brate onaj slogan na kraju, ljudi ga tumace na razne nacine!!!! Nisam ti bre ja turbo folk pevacica koja se probija na estradu pa da se saginjem BRE!!! "''bem ti lebac, da ti ''bem lebac!!!":rocket: :rocket: :rocket:

dextere nije on to tebi porucio nego je to signature tj ide uz svaki post kao potpis. da je grozan-grozan je...

1. matrox novi nije tako skup sudeci po oficijalnom sajtu :)

2. broz, mozda je covek nabacio signaturu vodeci se svojim zivotnim nacelima :beat:

pa da smilsim nesto bolje stavio bi sebi u signaturu, ovako, kao sto vdis, prazan je :D

idem da vidim one monarhe brozove, sto im linkove njihove uvek poteze, da vidim gde se on to snabdeva

@miroslav

Za koju se najrealniju cenu moze pazariti u BG-u 450-ka?

Pozdrav:wave;

deki30

miroslav i broz

2. mozda ste u pravu? :):):):):):)

sto se tice kartica kupio bih obe da imam kintu jednu agp a drugu pci:D

ali mislim da cu za sada kupiti radeta BBA 8500 64ddr from USA

pozdravcheers

za broza

nisu ti losi oni monarch-si? ima dosta podataka o kartici

samo sto je mnogo skupo brate...type;

deki30 je napisao(la):
@miroslav

Za koju se najrealniju cenu moze pazariti u BG-u 450-ka?

Pozdrav:wave;

deki30
u coresu je koliko se secam nesto ispod 100e. g550 kosta ispod 120e.

pitanje je da li ima g450 jos, ja kad sam otisao bila je jos jedna, a nije bilo nagovestaja da ce nove stizati, jer je proizvodnja prekinuta.

Nazad
Vrh Dno