Šta je novo?

Matrox G450 DH

melkor

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2001
Poena
620
Pitanjce: jel OK cena od 35eur za 16MB karticu ? ...i koliko je hendikepirana u odnosu na 32MB varijantu?

Gde naci TV-out kabl za nju?

Pozdrav

Za razlike u kvalitetu varijanti ne znam, ali je kabl isti kao za G550.

Pozdrav

Bilo je vec govora o tome na forumu da kablovi za Matrox G550 i G450 NISU ISTI... Znaci, kad budes trazio kabl (odnosno "nastavak" na koji onda ide normalni kompozitni TV kabl) trazi bas za G450...
Za ono u cemu je G450 i dalje najbolja (2D, TV Out) mislim da 16 MB nije uopste ogranicenje...

Bilo je vec govora o tome na forumu da kablovi za Matrox G550 i G450 NISU ISTI...

Zar nije razlika izmedju G400 sa jedne (7 pinova) i G450/550 sa druge strane (sa 4 pina).

Osim toga, na shopmatrox.com sajtu se kabl prodaje kao G450/G550:
http://shopmatrox.com/international/products/extensions/tv_out.asp

Poenta je da prvo vidis da li imas mogucnosti da napravis kabl ili narucis iz inostranstva a ne kao ja da trazis 4 meseca.

Mada se potraga isplatila...

Pozdrav

melkor je napisao(la):
Pitanjce: jel OK cena od 35eur za 16MB karticu ? ...i koliko je hendikepirana u odnosu na 32MB varijantu?

Gde naci TV-out kabl za nju?

Pozdrav

cena nije ok s obzirom da nema kabl.
pozdrav!

ymiljan je napisao(la):
Zar nije razlika izmedju G400 sa jedne (7 pinova) i G450/550 sa druge strane (sa 4 pina).
Sad sam malo pretrazio po forumu i vjerovatno si u pravu... Drugi put cu se drzati one "ispeci pa reci" :(
Mada mi se (ipak!) cini da se neko zalio da mu kabl sa G450 nije htio raditi na G550 (ili obratno)... E, sad, da li je to bilo na Benchmark forumu ili negdje drugo, ko ce ga znati...
Uzgred, ja imam G450DH sa originalnim kablom ;) ...

Hvala Jakso na proceni :rolleyes:

Kada budes planirao da ubacis Matrox-a kod sebe, pozovi me, pa da vidim razliku u odnosu na ATi-ja, a ni Acera nisam video :).

Nego, jel ima neko G450DH 32MB sa kablicem na prodaju?

Pozdrav

sto se tice matroxa, razocarao bi se, ne daje lepu sliku na tft-u - nema dvi konektor.
al zato ati.....:mrgreen:

javi se, dogovoricemo se.

Nazad
Vrh Dno