Šta je novo?

Matrix 2 DVD - da li i dalje mislite da je los???

deka

Čuven
Učlanjen(a)
19.04.2003
Poena
619
Tek kada sam vise puta odgledao Matrix 2 na DVD-u, u pravoj atmosferi, shvatio sam koliko je ustvari dobar film!!! :boom: Pre sam se malo dvoumio jer ipak ne mozes da pohvatas sve stvari u bioskopu, plus sto je zvuk do*aja :happy: ali sada ne mogu da docekam 5.11. i treci deo.

Slazem se. Bez 5.1 zvucnika film nije isti. :D
Ne obaziruci se na zvuk, film je ipak sjajan uradak gledajuci ga kao individualni produkt. Kada se poredi sa kecom, to je vec druga prica, za kilometarske threadove :D

Film je za nijansu losiji od prvog dela, ali je ipak jedan od najboljih EVER...
A ljudi ma se nesvidja jer je mnogo zakomplikovano. Ba normalno je da u prvom bude uvod, upoznavanje, u drugom zaplet i u trecem rasplet. Inace gledao sam ga vise puta, ali mi je najbolji osecaj bio u bioskopu...

Mislim da je jedina greska (ako se uopste moze nazvati tako) je sto je film "presecen" poput neke spanske serije, sto ipak nema "neki" kraj (npr. poput LOTR2). I jos nesto, scena kada Morfeus drzi govor u Zajonu: mogao je on to MNOOGOOOO bolje.
Sve ostalo je za cistu 5icu.

Treba se ložiti na sam kvalitet filma(scenarijo, gluma), a ne na tehničke efekte koji on pruža... :)

Inace, po kvalitetu i obimu dodataka (samo~3GB na drugom disku, nema ni komentara) mislim da je vidjeno neko 'superspecial' izdanje za otimanje jos para. :D

Bane® je napisao(la):
Treba se ložiti na sam kvalitet filma(scenarijo, gluma), a ne na tehničke efekte koji on pruža... :)

Pa bez dobrog scenaria, ne moze se film "tehnicnki" dobro odraditi. I Terminator 3 ima dobre efekte pa mislim da *ovno od filma.

Vince Carter je napisao(la):
Inace, po kvalitetu i obimu dodataka (samo~3GB na drugom disku, nema ni komentara) mislim da je vidjeno neko 'superspecial' izdanje za otimanje jos para. :D

Bice, nakon sto se i treci film izvrti u bioskopu, i nakon sto se izrabi njegovo "standardno" DVD izdanje.

Matrix 2 ? Sta to bese ?? :confused:

Kada sam ga prvi kada sam ga gledao film je bio OK ali malo konfuzan! Onda sam ga gledao josh jednom (a planiram josh par puta :d) i mogu reci da je skroz OK. Mada i dalje ima nekih bezveznih scena kao npr. kada Neo treba da poljubi onu ribu zbog Keymakera! Sad cu da gledam film chim budem imao vremena josh par puta ali trenutno mi ta scena bash neshto smeta (bespotrebna je i skroz bezveze)!!!

Genghis Khan je napisao(la):
... Mada i dalje ima nekih bezveznih scena kao npr. kada Neo treba da poljubi onu ribu zbog Keymakera! Sad cu da gledam film chim budem imao vremena josh par puta ali trenutno mi ta scena bash neshto smeta (bespotrebna je i skroz bezveze)!!!

U Matrixu 2 bespotrebnih i bezveznih scena... jujujuuuu... Naopako.
Neo! Neo! Neo! Spasi nas!

Jao ljudi, nemojte ponovo, molim vas...

Momci ovaj forum nije namenjen raspravi o kvalitetu filmova...

Thread closed.

Nazad
Vrh Dno