Shobe
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.09.2005
- Poena
- 630
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i5-12400 & Be Quiet Shadow Rock 3
- Matična ploča
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI DDR4
- RAM
- Kingston 2x16GB DDR4 3200MHz
- GPU
- Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- Storage
- Kingston KC3000 NVMe 512GB + 2TB, Lexar NM790 2TB, Samsung 870 EVO 2TB, HDD Toshiba 3TB
- Zvuk
- Logitech Z533, JBL Tune 570 BT
- PSU
- Be Quiet Straight Power 11 850W Platinum
- Kućište
- Be Quiet Pure Base 500 FX
- Monitor
- Lenovo L27q-30
- Miš & tastatura
- Logitech M650L & Logitech MX Keys
- Mobilni telefon
- iPhone 17 256GB
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Drug je skoro kupio novi komp (AMD X2 3800+, 7600GT, itd..), medjutim, ima problema sa Matlabom 7 i kodekom iz naslova:
1) Kad startuje Matlab, cim treba (nakon ucitavanja) da mu se pojavi promt, program mu se iskljuci? Reinstalirao ga je vise puta i uvek isto...Da napomenem da mu je na staroj masini (Pentium 4) taj isit Matlab radio..
2) Takodje, otkada je instalirao 1.60 verziju K-Lite Codeca (koji kod mene radi bez problema), njemu se desava sledece: kada pokrene film iz blio kog plejera (mv2, BS..) slika mu bude crveno-crna?!.Potom ga iskljuci i pokrene film iz GOM plejera i slika je normalna.Iskljuci GOM i opet pokrene film iz prethodnog plejera i slika je opet normalna i tako ukrug?!
Ko moze nek' pomogne 🙂
1) Kad startuje Matlab, cim treba (nakon ucitavanja) da mu se pojavi promt, program mu se iskljuci? Reinstalirao ga je vise puta i uvek isto...Da napomenem da mu je na staroj masini (Pentium 4) taj isit Matlab radio..
2) Takodje, otkada je instalirao 1.60 verziju K-Lite Codeca (koji kod mene radi bez problema), njemu se desava sledece: kada pokrene film iz blio kog plejera (mv2, BS..) slika mu bude crveno-crna?!.Potom ga iskljuci i pokrene film iz GOM plejera i slika je normalna.Iskljuci GOM i opet pokrene film iz prethodnog plejera i slika je opet normalna i tako ukrug?!
Ko moze nek' pomogne 🙂