Kao sto Vojkan rece, ali obavezno za ovu prvu rev2.0 jer ima SB710 pa ako imas srece otkljucas 4. jezgro
Dodao bi jos MSI 770-C45 ako je DDR3 u igri
Uzeo sam ovog Gigabyte MA770 UD3 rev2.0 i PhenomII x3 720BE, koji inace ima 6Mb L3 kes a total kes 7,5Mb kao sto pise na kutiji, negde pisu da ima 7,5Mb L3 kesa sto eto nije tacno.
Da li neko na forumu licno otkljucao cetvrto jezgro na ovoj ploci?? Ako jeste zamolio bih ga da mi kaze koji BIOS ima i sta je namestio tacno u njemu da bi ga otkljucao.
I koje su T procesora i chipseta i preko kog programa ih ocitava. Ja imam box kuler.
Uzeo sam ovog Gigabyte MA770 UD3 rev2.0 i PhenomII x3 720BE, koji inace ima 6Mb L3 kes a total kes 7,5Mb kao sto pise na kutiji, negde pisu da ima 7,5Mb L3 kesa sto eto nije tacno.
Da li neko na forumu licno otkljucao cetvrto jezgro na ovoj ploci?? Ako jeste zamolio bih ga da mi kaze koji BIOS ima i sta je namestio tacno u njemu da bi ga otkljucao.
I koje su T procesora i chipseta i preko kog programa ih ocitava. Ja imam box kuler.
Вукашине, гледаш погрешне спецификације. Лепо је напоменуто Gigabyte MA770 UD3 rev2.0, односно спецификације са овог линка.
Naravno rev 2.0 je druga priča, ali i sa njom neće biti baš zadovoljan sa phenom 2 procesorom koji jednostavno ište ddr3.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari