legionario
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 16.02.2010
- Poena
- 151
pozdrav, da li bi neko mogao da mi pomognes sa ovim, potrebna mi je preporuka za maticnu plocu koja moze da podrzi izmedju 6 i 16 monitora, naime u pitanju je resenje za kancelariju, firma se bavi geometarskim poslovima, pa mi je potrebna preporuka nekog modela i naravno ako moze i cena takve maticne ploce. cuo sam da tako nesto postoji ali se ne razumem u modele takvog tipa. trebalo bi da se na 6-16 monitora vrte razlicite aplikacije, da tipa na jednom idu google maps, na drugom neko pracenje preko GPSa, trecem office i td, uglavnom u pitanju mapiranje sa unosom podataka...
e sad ako postoji mogucnost posto verujem da je to skupo i da zahteva izuzetno skupu konfiiguraciju za sam racunar koji bi mogao da gura sve to, pored maticne, da li postoji mogucnost da se na 1 racunaru ugradi maticna koja podrzava vise grafickih karti (recimo 4) a svaka graficka da ima po 2 izlaza za monitore ili tako neka varijanta.
nadam se da se iz ovog vidi sta je potrebno, ali ako mogu da dam jos neke potrebne informacije slobodno pitajte jer bi bas znacilo da se opredelim za najbolju a opet jeftiniju varijanti.
hvala!
e sad ako postoji mogucnost posto verujem da je to skupo i da zahteva izuzetno skupu konfiiguraciju za sam racunar koji bi mogao da gura sve to, pored maticne, da li postoji mogucnost da se na 1 racunaru ugradi maticna koja podrzava vise grafickih karti (recimo 4) a svaka graficka da ima po 2 izlaza za monitore ili tako neka varijanta.
nadam se da se iz ovog vidi sta je potrebno, ali ako mogu da dam jos neke potrebne informacije slobodno pitajte jer bi bas znacilo da se opredelim za najbolju a opet jeftiniju varijanti.
hvala!