Šta je novo?

Mat ekran sa LED osvetljenjem

Srga

Čuven
Učlanjen(a)
12.04.2002
Poena
620
Trebao bih za kancelariju da uzmem laptop umesto starog desktop racunara.

S obzirom da je ekran na malom MSI WINDu ovaj kao iz naslova teme - zanima me da li nesto slicno moze da se nadje kod nas na trzistu a da ne prelazi neku okvirnu cenu od 900eur ?

U krajnjem slucaju - moze i bilo koji drugi lap sa non-glare ekranom i jos ako je sa NUM tastaturom to bi bio pun pogodak.

Znam da postoji onaj HP model sa sufiksom B - koji se manje vise uklapa u celu pricu - ali da vidimo da li postoji neka slicna alternativa.

Evo da malo sam sa sobom chavrljam :)

Taman pomislih da je HP ProBook 4515s mozda korektno resenje - ali ona skrnava rezolucija nikako ne pije vodu ...

Idemo dalje u potragu nonglosy+LED ekran vece rezolucije, tastatura sa num padom a da pritom ne odaje izgled plasticnog uzhasa :d

Prohteva imam malo - a mogucih kandidata jos manje :)

Prohteva imam malo - a mogucih kandidata jos manje :)

nemaš pojma koliko manje :)

evo sad sam prelistao šest strana kod dobavljača i jedino što se uklapa u tvoje zahteve je HP 4710s ali je on 17,3'' (1600x900)

stvarno ne verujem da je danas toliko teško naći 15,4 lap sa rezolucijom većom od WXGA a da ne košta 'ajme' para...

Poslednja izmena:
Pa eto vidis Deki - ocigledno se moje poimanje "idealnog laptopa" ne poklapa sa idejama skoro nijednog proizvodjaca.

I tacno znam sta ce na kraju da bude - umesto kupovine posle koje cu moci da se smeskam - ja opet ulecem u kompromis :(

Vrh Dno