Šta je novo?

mastilo za EPSON stampace

Don50

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2001
Poena
609
Da li neko zna neku prodavnicu ili firmu koja proizvodi refill mastila za Epson Stylus color stampace?

Don50 je napisao(la):
Da li neko zna neku prodavnicu ili firmu koja proizvodi refill mastila za Epson Stylus color stampace?
Ako te interesuje American Ink Jet mastilo za Epson slobodno pisi na PM.;)

Mislim da nije za EPSON

Uzima sam ga i kod mog stampaca (Epson Stylus color 400) nije se pokazao kao dobar. Doduse neznam da li je mastilo bilo orginal. Jer svako moze da nalepi neku etiketu, a ja neznam nacin na koji da ga proveriom.

Kada se radi o mastilu American Ink Jet-a za Epson nikako ne bi smelo da ima problema.Razlika u recepturi boje postoji,ali minimalno podesavanje drajvera u njihovom slucaju vraca boje veoma blizu originalu.
Provereno je kada kupujes od zvanicnog distributera domaceg uvoznika!(D)

Nisu nijanse u pitanju

Tacno je ta razni proizvodjaci imaju, da kazem, imaju svoje boje. I da ih treba podesiti. Ovde se radi o necemu drugom. Otisak se RAZLIVA. Jednostavno cim upotrebim drugo mastilo a ne orginal epson, otisak je takav da samo places. Da li i ova mastila pod imeno "Amerkan ink" i "Smile ink" koja se pojavljuju kod nas ili pojedinci koji se reklamiraju da ih prodaju kao orginal su u stvari lazna, pa je to glavni uzrok ili nesto drugo, neznam.

Ja licno za Epsona mastila testiram na Stylus-u 480 t-013 i t-014 kertridzima.Sa AIJ mastilima EPSON recepture NEMA razlivanja ni pod tackom razno, tako da pretpostavljam da je mastilo koje si koristio neoriginalno ili recepture za Canon,Lexmark i sl.:wave;

Daj mi adresu gde nabavljas mastilo. Da pokusam i tu.
Doduse, koliko sam para dao za losa mastila bolje da sam kupio novi HP pa da stavljam obojenu vodu lepse bi izlazio otisak.

Ja ga distribuiram,tako da kao sto ti u prvom post reply-u rekoh,pisi mi na PM,pa cemo dalje lako.:wave;

Nazad
Vrh Dno