Šta je novo?

Master of Orion III - GOLD!

Judge

Čuven
Učlanjen(a)
11.11.2002
Poena
619
Za sve ljubitelje 4X igara vrlo važna vest:

- Master of Orion III je otišao na štampu sa zakazanim pocetkom prodaje za 25. februar 2003 godine!

ISKRENO se nadam da ce se neko preko satelita dokopati ove gold verzije pre zakazanog datuma.

/me krece u obletanje SKC-a.

:->

blah...a ispiti samo shto nisu...

teshko nam vreme dolazi :hump:

....ispiti? cheers stize Master off Orion....type;

AAAAAAAA!!!!! :D :D :D
Idem odmah da upozorim devojku da cemo se sledeceg meseca manje vidjati ;)

Nista ja to ne verujem...dok nekazu RELEASED ja ne verujem!

e posle toliko godina cekanja.......

mada sam vido shotove i moram da vam kazem da ne obecavaju mnogo ali cu ga igrati samo zato sto je moo2 bio zakon :)

Miroslav je napisao(la):
jel i dalje ostaje da je real time?
Igra je potezna (naravno), samo su bitke real-time.

Dandy je napisao(la):
Igra je potezna (naravno), samo su bitke real-time.

Ovo je tacno, s tim sto dodajem da, za razliku od MOO II, nece biti moguce upravljati pojedinacnim brodovima vec borbenim grupama u okviru flote koje cete sami sastavljati. Menadzmentski deo igre ostaje nepromenjen, dakle, potezan.

Jedan mali update: datum koji sam najavio, a to je 25. februar kao datum pustanja igre u prodavnice nije najprecizniji, tj. tacno saopstenje glasi da za podrucje Severne Amerike igra nece izaci KASNIJE od 25. februara (no later than February, 25.th.), sto ostavlja mogucnost spekulacijama da se igra moze pojaviti i ranije. :)

Ovo je posebno interesantno za nas, s obzirom da po mom iskustvu igre u Evropi uvek izlaze nesto ranije nego u USA. U prilog tome idu i sledece dve stvari:
- Rantz, programer iz QuickSilvera, firme koja je napravila igru, je na MOO III forumima na Apolyton.net-u izjavio da ce stampa igre biti gotova otprilike do 31. januara ili 1. februara, te da bi pustanje igre u prodavnice moglo da bude vec u prvoj polovini februara.
- Norveski prodavci igara ocekuju MOO III negde do 13. februara.

Uglavnom, sta ce biti istina, to ostaje da vidimo, ali je definitivno da ce u februaru ova poslastica biti na jelovniku.

:)

A jel ce da bude neki demo?

Nazad
Vrh Dno