djsp Čuven Učlanjen(a) 07.04.2002 Poruke 1,016 Poena 650 27.05.2003 #1 :eye: Da li vredi i pocinjati ovako kompleksnu igru mislim da da ali dajte neke savete kako da sto pre shvatim sustinu u igri...... cheers
:eye: Da li vredi i pocinjati ovako kompleksnu igru mislim da da ali dajte neke savete kako da sto pre shvatim sustinu u igri...... cheers
Dandy Čuven VIP član Učlanjen(a) 03.07.2000 Poruke 9,839 Poena 985 27.05.2003 #2 Bolje sacekaj jos malo do prvog patch-a, dosta ce promeniti igru.
L laxduke Čuven VIP član Učlanjen(a) 17.01.2002 Poruke 893 Poena 619 06.06.2003 #3 djsp je napisao(la): :eye: Da li vredi i pocinjati ovako kompleksnu igru mislim da da ali dajte neke savete kako da sto pre shvatim sustinu u igri...... cheers Kliknite za proširenje... Ja ne bih nista cekao. Vec sam se vratio na MOO2 a i MOO1 imam nameru da instaliram ponovo. Jednostavno mnogo veliki trip ali mnogo lose odradjen. Sve ima nekog smisla, ali je isuvise izuvrnuto.
djsp je napisao(la): :eye: Da li vredi i pocinjati ovako kompleksnu igru mislim da da ali dajte neke savete kako da sto pre shvatim sustinu u igri...... cheers Kliknite za proširenje... Ja ne bih nista cekao. Vec sam se vratio na MOO2 a i MOO1 imam nameru da instaliram ponovo. Jednostavno mnogo veliki trip ali mnogo lose odradjen. Sve ima nekog smisla, ali je isuvise izuvrnuto.
Dandy Čuven VIP član Učlanjen(a) 03.07.2000 Poruke 9,839 Poena 985 06.06.2003 #4 Danas treba da se pojavi code patch. Dacu mu jos jednu sansu, mislim da je zasluzuje. A i ja sam instalirao ponovo MOO2 da se podsetim
Danas treba da se pojavi code patch. Dacu mu jos jednu sansu, mislim da je zasluzuje. A i ja sam instalirao ponovo MOO2 da se podsetim