Šta je novo?

Master Card akcija

ja se preracunavam.
trebalo bi da bude, ako Halk nadoknadi i ostali ne ispale 26k

Ja sam odustao, od 5 puta dobio 2, zvao OTP oni kažu rok je do 15og sledećeg meseca. Videćemo ali čisto sumnjam

Vidim da kasnim sa temom, ***a, ali da dodam.

Koristio
Intesa kreditna (vraćeno 5x1000)
Yettel debitna (vraćeno 5x1000)
MTS (poštanska) debitna (vraćeno 5x8.5x evra.... Kako, zašto, ne znam. )

Plaćao SBB, gorivo na OMV, račune ovako..... Ništa online.

Vezano na deljenje računa, LIDLu su odbili, tj. rekli da ne može da se podeli račun na 3 kartice.,... (Hteo da uzmem pekaricu za hleb, imao i kod od 300 dinara, i kod od 10 posto na račun od 3000 do 6000 Dina.....

Tako da ja lepo sračunao 3000 na 3 kešbeka, i 600 din popust, i 300 din kupon...

I da je platim 6100... (Koliko manje više i koštala recimo u italijanskom LIDLu jednom)

I odhebali me.

Sada priceless.com/dan radi redirekciju ka početnoj, tako da najverovatnije neće biti produžetka. Iskoristio sam UniCredit, Yettel i OTP po 5x, a u ProCredit 2x (za ovaj utorak čekam kešbek). Da sam znao pre, uzeo bih i ranije Master uz njihov besplatan račun. Danas ugašen OTP, od januara se u Yettel vraćam na Lite i uskoro gasim UniCredit, tako da manje-više gledam da vratim situaciju po starom i bilo je lepo dok je trajalo.

Čekaj, vi ste zapravo otvarali nove račune i uzimali nove MC kartice da iskoristite Mastercard akciju?!
Ja sam generalno prilično dokon, ali tako nešto mi je baš van zone za cimanje, u smislu, troši mi vreme, kog imam više nego dovoljno 😄

otvorio bih jos racuna da se nisam zezao sa klik bum tras

Zapravo, UniCredit sam otvorio zbog Lidl Plus vaučera, Yettel već imao i zvali su me da pređem na Max videvši uplatu pod šifrom 241 kao zaradu, a OTP Prestiž zbog Sinhro paketa pred gašenje preduzetnika i to se nekako poklopilo. S druge strane, ProCredit je upao u kombinaciju pošto izradu kartice naplaćuju 1200 dinara pa sam ionako računao da će mi je dva kešbeka praktično otplatiti, a ostaje mi u budućnosti kao mogućnost ako budu davali neke akcije kao što su bile sa Ananasom i slično.

Unicredit 5x
Otp 4x
Raiffeisen 4x
Procredit 1x
Plus 3k od raiffeisena septembra
Plus 3k od erstea novembra
Tacno 20k :)

Čekaj, vi ste zapravo otvarali nove račune i uzimali nove MC kartice da iskoristite Mastercard akciju?!
Da. I uradio bih to opet. :) Veliko hvala MasterCard-u!
Sto se vremena tice...ProCredit, OTP i AIK se otvaraju online, pola sata ti treba dok pijuckas kafu. Procredit cak i posalje karticu na kucnu adresu i moze da se zatvori online dok u ove dve, istina, moras da odes.

Malo me sramota da priznam koliko puta po 1000 sam dobio nazad, ali recimo samo da sam apsolutni rekorder ovde do sada. 🙈

reci koliko puta,da mozemo da pricamo u krugovima prijatelja :D zivo me zanima :D

ja vukao uglavnom za gorivo jer je svakako preskupo :) i jednom uz P&G pelene cashback + master cashback platio neku siću :D
nadam da se družimo u ovoj grupi još bar dva puta u 2025 :D

• Like
Reagovanja: fiy
Ja nisam naknadno otvarao racune (ne kazem da ne bih da imam vremena, ali nemam nazalost), imao sam sve kartice, samo sam neke izvukao iz naftalina. Ali mislim da je MC upravo to i zelio ovom akcijom (mada se od mene nece ovajditi, ja ih vracam u naftalin, doduse, ostavicu ih u Google Wallet-u :D ).

Da, to za izvlačenje iz naftalina se slažem. Kod mene im je uspelo. Ja sam zbog ove akcije aktivirao Mobi karticu, stoji mi godinu dana, neraspakovana, i knap uspeo da iskoristim svih 5x.

Ostala je u Wallet, koristio je prethodnih sedmica i danas u inostranstvu slučajno platio njom, umesto deviznom Mastercard. Nije veliki iznos, pa nije bitno, ali eto, prethodnih sedmica sam sve plaćao sa njom, umesto sa karticom koju uvek koristim, samo zato što je ostala default u wallet. Mada, i ta druga je Mastercard, pa bez obzira što sam ovu aktivirao posle godinu dana, MC nema neke koristi od toga.

Iskoristio. Prvu karticu redovno koristim, pa sam nju registrovao čim sam video ovde na forumu, a nakon nekog vremena shvatim da imam Mobi karticu koju nikada nisam aktivirao i ispadne da sam imao tačno 5 utoraka i za nju.

Proknjižen CashBack za ProCredit (eventualno će oni čija je transakcija potrošnje evidentirana u petak dobiti sutra, kao što se i meni desilo prošlog puta).

Meni je proslo sve sem BPS.
i ostaje jedna Halk reklamacija.
Neverovatno, ali proslo je 10 dana od kad su konstatovali da sam u pravu i nisu uplatili

Meni po prvi put Erste na obe kartice jos uvek nije prošla uplata od 10.12., obično je bilo do nedelju dana čekanja

Ja sam posle 3 zalbe isteraonod Halk poslednju uplatu i to od 26.11

Meni je proslo sve sem BPS.
i ostaje jedna Halk reklamacija.
Neverovatno, ali proslo je 10 dana od kad su konstatovali da sam u pravu i nisu uplatili
BPS je vraćala u eurima tako da pogledaj devizni račun i uplate u evrima.
Ja sam u BPS vratio 4x5000 mada je sve otišlo na devizni deo.

Imam glavnu karticu i deviznu karticu i imam još dve kartice koje su ovlašćenja na druge osebe.

Eto čisto da znate da i to prolazi.
Znači možete ovlasitti nekoga na vaš račun i on dobija master card i on može na osnovu te kartici dobiti povraćaj.

I ja sam jos u oktobru imao placanja svakog utorka, svih 5 spucao do kraja , nijednu uplatu nisam dobio do sada. A nisam cimao banku, valjda ce me se setiti nekada.
Obrukah se, uplatili mi na devizni racun, da nisam ovde procitao da to rade pa proverio devizni rn ozbiljno bi se posvadjao sa call centrom.

Kupio sam jednom u lidlu (u utorak)dok je trajala akcija intezinom MC ali mi nista nisu vratili,
da li sam nesto propustio? trebao da se registujem / prijavim negde?

Da, bio je sajt gde registruješ karticu.

• Like
Reagovanja: fiy
Nazad
Vrh Dno