Jos nije gotovo dok nam ne uplate i ovaj poslednji povrat!!!Gotovo?
Da. I uradio bih to opet.Čekaj, vi ste zapravo otvarali nove račune i uzimali nove MC kartice da iskoristite Mastercard akciju?!
BPS je vraćala u eurima tako da pogledaj devizni račun i uplate u evrima.Meni je proslo sve sem BPS.
i ostaje jedna Halk reklamacija.
Neverovatno, ali proslo je 10 dana od kad su konstatovali da sam u pravu i nisu uplatili
Na devizni je i islo.BPS je vraćala u eurima tako da pogledaj devizni račun i uplate u evrima.
Ja sam u BPS vratio 4x5000 mada je sve otišlo na devizni deo.
Obrukah se, uplatili mi na devizni racun, da nisam ovde procitao da to rade pa proverio devizni rn ozbiljno bi se posvadjao sa call centrom.I ja sam jos u oktobru imao placanja svakog utorka, svih 5 spucao do kraja , nijednu uplatu nisam dobio do sada. A nisam cimao banku, valjda ce me se setiti nekada.
Ovo nisam znao a odlicna fora.Imam glavnu karticu i deviznu karticu i imam još dve kartice koje su ovlašćenja na druge osebe.
Eto čisto da znate da i to prolazi.
Znači možete ovlasitti nekoga na vaš račun i on dobija master card i on može na osnovu te kartici dobiti povraćaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari